1.9.2016

Last day of summer







Siinä se sitten meni, kesä nimittäin. Meni, vaikkei oikein alkanutkaan. Meni miten meni, kaikista suunnitelmista, toiveista ja odotuksista huolimatta. Jäljellä on muutama muisto sydäntä lämmittämässä, kasa valokuvia ja tosiaan; ne suuret odotukset. Syksy, melankolia ja uudet tuulet - olette tervetulleita. 

Jos eilinen oli kesän viimeinen päivä, oli se ihan hyvä sellainen. Aamupäivällä tuli idea lähteä mökille, ihan vaan yhdeksi yöksi. Välitön viikonloppu-fiilis oli taattu. Pakattiin mukaan kaikki muu paitsi lämmintä vaatetta, niin kova luotto taisi olla kesän viimeisen päivän lämpötilaan. Koska nyt puhutaan ihmisestä, joka lähtökohtaisesti palelee koko ajan, kadutti  tää vähän illalla. 

Käytiin veneilemässä, ekan ja vikan kerran kesällä. Rantauduttiin pikkusaarelle. Nautittiin auringosta. Meikämantu pääsi jopa puikkoihin paluumatkalla ja kaikkien odotusten vastaisesti ei haaksirikkouduttu. Vaikka aika satavarma olinkin, että onnistun ajamaan veneen tasan päin sitä yhtä merestä pilkottavaa keppiä, mitä pitäisi väistää. 

Loppuilta tehtiin ruokaa, katottiin leffoja ja tein Monopolyssa kaikkien aikojen konkurssin. Onneksi vain peli päättyi konkkaan, siihen verrattunahan kesä meni jopa hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti