27.9.2016

PASKA PÄIVÄ



Piti kuvata päivä kuvina. En kuvannut. Aamu kuvina sen sijaan luonnistui. Vaikka päivän ensimmäinen kuva esittääkin kirkasvalolampun vaikutusta vastaheränneeseen, voisi kuva olla samalla päivän viimeinen kuva. Niin. Paska päivä. 

Alkuun teki mieli avata kaikki päivän kamaluudet ja turhautumiset, mutta kun tarkemmin mietin niin enpä taida jaksaa. Turha itkeä, kun maito on jo lattialla - ja mitä näitä nyt on. Ja raflaavasta otsikosta huolimatta ei tää päivä nyt ihan läpipaska ole ollut. Harmittavan usein vaan ne paskat jutut jättää varjoonsa ne hyvät. Ne sateenkaaret ja yksisarviset.

Tän päivän hyvät ei kuitenkaan ihan noin korkealle yltäneet, mutta ihan ok-tasolle silti. Sain viime hetkellä meille pöydän varattua koulun à la carten teemaviikolta ja päästiin syömään kolmen ruokalajin lounas. Siivosin koko kämpän (kaikki 21 neliötä paitsi komeron) ja pesin pyykkiä ekaa kertaa naismuistiin. Aamulla oli kahvin sekaan muutakin maitoa kuin rasvatonta. Sain pullon basilikalla maustettua oliiviöljyä. 

Siinä ne kai sitten olikin, ne hyvät. Ja kuten sanottu niistä huonoista en edes aloita. Huominen, ole kiitos parempi päivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti