20.9.2016

TÄNPÄIVÄISTÄ JA VÄHÄN HUOMISTAKIN





Tänään aamulla vähän harmitti, että lähdin ilman kaulahuivia. Koulumatkalla, sitä harmitellessani, aloin myös harmitella etten oikein omista mitään kivaa kaulahuivia. Onneksi sitten muistin, että huomenna lähdetään maman kanssa jo perinteeksi muodostuneelle loppukesän/syksyn Tallinnan-matkalle, ja että siellä odottaa muutamat lempparikaupat. Ehkä myös joku kiva kaulahuivi, jos kohtalo on suotuisa. 

Oon viime aikoina skarpannu korujen käytössä, etenkin sormusten. Kynnet on myös ollut lakattuna useammin kuin koko tän vuoden aikana yhteensä ja -totutusta poiketen- oon jopa aika ahkeraan poistanut vanhat lakat. En tiedä onko tää joku hetkellinen vaihe, syysuudistus vai vaan ajan tuoma muutos, mutta välillä on aika girly olo. Ainakin siihen asti kun avaan suuni. Oon saanut hirveästi kehuja tosta hempeän liilasta kynsilakasta. Itsekin tykkään, mutta eniten kyllä sen pysyvyyden takia. Ei voi muuta kuin kiittää siskoa, joka aina synttärilahjaksi antaa mulle vanhat kynsilakkansa ja muut tilpehöörit. Kerran sain lahjaksi myös vanhat sukat. 

Nyt pitäis vielä hakata loppuun parit kouluhommat ja käydä treeneissä. Huomisesta alkaen seuraavat pari päivää onkin niin kiinni, ettei koululle ehtis oikein suoda ajatustakaan. On se vaan kivaa, kun on kaikkea kivaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti