15.9.2016

KUUSILUOTO




Pitkään sitä mietin, että missä ne Lammassaaren lampaat oikein on. Miksi nimetä saari Lammassaareksi, jos siellä ei yhtäkään päkäpäkää asu. Tää lampaattomuus ei toki vähennä saaren viihtyisyyttä, lähinnä on herättänyt hämmennystä. 

Kesällä kaveri kertoi lampaiden asuvan Kuusiluodolla, Lammassaaren vieressä. Jo kerran aiemmin luotoa etsittiin, tuloksetta. Aihe jäi sikseen, mitä nyt hiukan alitajunnassa nakutteli. Ihan vaan joskus. 

Tänään kävin halipusuttelemassa kaverin beibiä. Vaikka kivaa oli ja sain vihdoin nauttia tarjotun kahvin supercoolista I <3 My Penis -mukista, oli sieltäkin joskus lähdettävä. Kotimatka kulki Lammassaaren huudeilta, ja koska Mooseksen yhä lomaillessa kotona odotti vain tyhjät huoneet, kutsui pitkospuut. 

Sattumalta kutsui myös Kuusiluoto. Kuusiluoto, jossa kuulemma on vain yksi kuusi. Lammassaaren kadonneet lampaat sieltä kuitenkin löytyi, kokonaiset kolme kappaletta. Ja harvinaisen sympaatteja kavereita olikin. Etenkin tuo yksi, joka niin tuttavallisesti kiehnäsi, puski ja söi rotsin naruja. Tui tui vaan, melkein otin sen kotiini asumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti