14.9.2016

Asioita, hyvänmielen ja niitä muitakin





Tänään on vapaapäivä ja kaikista aamun varalle suunnittelemistani aktiviteeteista huolimatta väsytti sen verran, että jatkoin suosiolla unia vähän pidempään. Itsensä kuuntelu kannatti taas, kuten niin usein. Miksihän sitä silti yrittää liian usein toimia itseään vastaan, joko velvollisuudentunnosta tai muiden mieliksi. Huolimatta siitä, miten monta kertaan on jo todettu, ettei ikinä voi miellyttää kaikkia. Pitäisikin vain pyrkiä miellyttämään vaan itseään ja kuunnella vain sitä omaa sisintään. 

Kun kaikki on vähän blaah, yritin ajatella tunteen sijaan järjellä. Sitä miten elämä on juuri sellaista millaista siitä tekee. Koska ihan kaikkeen ei kuitenkaan voi itse vaikuttaa (sen jos minkä olen elämästä oppinut), pitää vain monet asiat jättää omaan arvoonsa. Turha tunteilu ja vatvominen harvoin johtaa mihinkään (tämänkin olen elämästä oppinut), joten eikö ainoa looginen ratkaisu ole vain antaa olla? Onneksi elämässä on mukana monta maan tasalle palauttajaa, jotka saa mieleni taas teipattua kasaan aina tasaisin väliajoin. Kumman tasaisesti ne teipit myös vaan irtoilee, vaikka miten yrittäisi antaa olla. 

Tänään olen tehnyt mukavia asioita. Nukuin niin pitkään kuin nukutti, söin aamupalaksi banaanilettuja, lueskelin blogeja. Valokuvasin, kirjoitin ja järjestelin paikkoja. Käänsin ajatukset muualle heti, kun jotain ikävää tuli mieleen. Haluan tästä hyvän päivän, teen tästä hyvän päivän. How simple is that? 

Vetääkseni tän vielä ihan ällöksi, listaan viisi hyvänmielenasiaa! 

1/ Viikonloppuna puhki hankautunut jalka on sen verran hyvässä kondiksessa, että uskaltaudun nyrkkeilemään tänään!

2/ Eilen alkoi koulussa syksyn isoin proggis, josta olen super innoissani! Tai siis, ekaa kertaa koulun alun jälkeen oon jostain innoissani, jos olutkoulua ei lasketa. Vihdoin tuntuu et on joku käsitys siitä mitä ehkä haluan ja mikä kiinnostaa.

3/ Saatiin eilen myös hommattua liput Kaljaasille! 

4/ Huomenna tulee Samuli Putrolta jotain.  Jotain kulkee nimellä Valkoinen hetero ja ihan tosi kovasti toivon tän olevan uutta musiikkia. 

5/ Luulin vessapaperin loppuneen, mutta löysin hattuhyllyltä (kyllä.) vielä yhden rullan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti