7.6.2015

Söndag tai jotain

Mut mitä meitsil kuuluu tänään?
No ihan megahyvää
Toivon että huomenna sun vierestäsi herään



Aamulla päässä takoi eipäs-juupas (vaarinhousut). Yöllä tuli hullu ajatus lähteä aamunkoitteessa fillaroimaan Malminkartanonhuipulle, eli Mordorin portaille, mutta vaikka miten aurinko näytti paahtavan niin puut näkyi olevan vaakatasossa. Päivät on edelleen tuulisii. Ja en tiedä mitään niin kettumaista kuin vastatuuleen pyöräily. Paitsi ehkä ylämäkeä vastatuuleen pyöräily. Päätin kuitenkin olla reipas ja ulostauduin tonne myrskyyn. Ja olihan se, kokemus ainakin jos ei muuta. Se kun alamäessä pitää polkea, että pääsee eteenpäin. Joo.

Oon nyt näköjään koko viikonlopun pörrännyt noissa perjantaina näkyneissä kledjuissa, mutta toisaalta ne on aika muksat, että mikäs siinä. Megatuuleen varustauduin hipsunutturalla, jollaiseen viimeks oon turvautunut niinä aikoina, kun ei kaikki hiukset yltänyt vielä samalle ponnarille. Ja kun se kampaus ei ollut millään tasolla muotia. 

Suuntana oli sushi-treffit kaverin kanssa ja parin tunnin juoruklubi. Sitten kävin taas vähän pyörähtämässä kaupoilla, edelleen olis sallitut kolme kesäpaitaa ostamatta, mutta ei taas löytynyt. Ei myöskään ponnareita, joita ihan virallisesti lähdin ostamaan, kun tällä hetkellä omistan yhden ja se ei voi hyvin. Onneksi näitä puuttuvia kompensoin shortseilla, taas. Niistäkin lisää myöhemmin. 

Kotiinpaluun jälkeen pelkkää mooseshengailua ja tällä linjalla jatketaan. Pus&Kram. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti