23.6.2015

Pinttyneitä käsityksiä

En voi postata kahta kertaa päivässä ja postausideoita pitää säästellä. Siitä huolimatta, että säästellyt postaukset yleensä jää julkaisematta, kun alkaa liikaa miettiä onko tää nyt cool enough, miltä mun käsi näyttää tossa kuvassa, oikeestiko ajattelen näin, onko tää teksti liian läpinäkyvää. Pitäisi oppia elämään (tai postaamaan) hetkessä, carpe diem, ja muuta yhtä kornia.




En voi postata menneestä. Ja helvetti, miksen voisi!? Jos tämäkin hetki on kohta mennyttä, onko se yhtään sen vähemmän mennyttä kuin viime viikon menneet? Mistä sekin käsitys, että olisi joku aikaraja tapahtumille, parasta ennen -päiväys, on oikein saanut alkunsa. Postatkoon muut reaaliajassa ympäri vuorokauden, jos minulle tulee fiilis kirjoittaa tapahtumia kymmenen vuoden takaa, niin aivan varmasti sen teen.




Vanhoja kuvia ei voi julkaista. Ja taas, missä menee niiden vanhojen kuvien raja. Viikoissa, kuukausissa? Kirjoittajan ulkoisissa muutoksissa? Oletteko shokissa jos julkaisen kuvia ennen kampaamokäyntiäni, tunnistatteko, että tuohan on sama ihminen, mutta eri hiuksilla? Vedän ehkä rajan siihen kohtaan, että en julkaise vuoden takaisia kuvia ja väitä niitä eilen otetuiksi. Mutta jos vuosi sitten julkaisematta jäänyt asukuva näyttää edelleen kivalta, niin mikä estää? Omatunto, moraali, bloggaajien ammattietiikka? 




Postausta tahdittaa kuvat menneisyydestä, mutta vain neljän päivän takaa ja jälkeen kampaamokäynnin. Ja on muuten vasta päivän ensimmäinen postaus, mutta pinttyneet käsitykseni kyllä on aikojen takaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti