8.6.2015

Black is the new Black

Nyt on tullut karsittua käyttämättömiä vaatteita sen verran (lue: kaksi ikea-kassillista), että huomasin tänhetkisessä vaatevarastossa pienoisia puutteita. Esim omistan tsägällä neljä lyhythihaista paitaa. Ja ne riittää toistaiseksi, mutta kun se kesä jo vähän kolkuttelee (tai kai tätä virallisesti jo kesäksi kutsutaan), niin ei paljon hotsita hengailla virka-fleecessä sitten, kun ne hellerajat paukkuu. 

Siispä lähdin shoppailemaan, ekaa kertaa tänä vuonna. Ja ihan sillä asenteella, että nyt tarttis jotain ostaakin, eli ei olis varaa prakaa keskellä henkkamaukkaa, saatika piiloutua vaaterekkien taakse pillittämään. 

Oli pari sääntöä. 1/ Pelkkää mustaa. Tai muuta neutraalia yksiväristä. En vaan ihan oikeasti osaa yhdistellä kuoseja keskenään ja värit on vähän ei-niin-oma-juttu. Eli neutraalia. (Siis mustaa.) 2/ Viisi paitaa. T-paitaa tai toppia tai mitä vaan lyhythihaista, kunhan se käy joka helvetin alaosan kanssa minkä omistan. Siis monikäyttöinen. Ja tietty kivan näköinen ja mukava päällä. Mutta etenkin sen pitää olla helposti yhdisteltävissä. 

No, kaksi shoppailureissua meni ja kotiin asti päätyi kaksi paitaa viidestä ja puolivahingossa kahdet shortsit.


Monki ei petä. Ei koskaan. 


En muista koska viimeksi olisin ostanut Ginasta muuta kuin treenivaatteita*, mutta nyt löyty kivat liehukeshortsit, jotka vähän hämää näyttäen hameelta. Sopii mulle, voinpahan hämmentää kanssaihmisiä riehumalla ja akrobaattisilla liikkeillä, mutta silti vilauttelematta. Muhaha. 


Ja siis voi elämä, en nyt ees muista kuinka kauan oon etsinyt jotain semikasuaaleja shortseja, joita vois käyttää ihan lenkillä, kuin vapaa-ajallakin. Noissa kaikissa on vaan tupannut olemaan aivan megalyhyet lahkeet. Siis oikeesti sellasta perse paljaana -mallia, joka nyt ei omaa silmääni miellytä kenenkään päällä, berberistä riippumatta. Mutta nyt löyty sit sellaset joissa lahkeen mitta miellyttää ja miellyttää muuten ulkomuotokin ja hintakin oli ihan miellyttävä. Jes jes jes!

Että sellattii. Vähän synkkä kesä ehkä edessä, ainakin vaatteiden osalta, mutta aina ei vaatteet ole enne. Peace&Love




*viime kesänä ostin pinkin clutchin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti