10.6.2015

Let life be with you, not against you.


Näin lausui mietelauseteeni tänään kun töistä kotiuduin, eikä kyllä parempaan saumaan olis toikaan viisaus voinut osua. Varmaan aika yleinen efekti se kun yksi juttu menee pieleen, niin kaikki menee pieleen? Vähän sellainen fiilis, että kun Robin radiossa laulaa "kun kaikki romahtaa" niin meitsi samaistuu niin täysillä, oh yes, tosiaan tarttis nyt olkapään. Ei ehkä just Robinin, mutta kuiteski.

Viikonlopun kunniaksi imuri sanoi itsensä irti. Potkas niin sanotusti tyhjää. Heitti lusikan nurkkaan, sinne samaan, mikä nyt kuhisee karvapalloja. Ja ei yhtään hotsittais pistää rahaa uuteen, mutta kissakoti+imurittomuus=astmakohtaus ihmisellä, jolla ei edes astmaa ole. No, juttelin sitten maman kanssa ja kuulemma olis heiltä yks imuri saatavilla. Kuulemma joo, mutta ei sitten ollutkaan. (Ja kaikki romahti taas, Robin missä sä olet?!) Eli imurikaupoille on lähdettävä. Voihan surku ja kurjuus ja ahdistus maximus, eivaanjaksaaaaa....

Sitten tuli vielä pari muuttujaa. Kuten keittiön lampun palaminen. Ja tosi tyttömäisen paniikin siivittämänä handlaan vielä jotenkuten noiden tavallisten lamppujen vaihdot, mutta entäs toi loisteputki sitten? Ei. Ei ei ei. Ei. En varmana koske, eli kaikki tätä lukevat näppärät pojat ottakkee yhteyttä. Vaikka on toi disko-keittiökin ihan kiva, noin niinku kokemuksena. Ainakin ennen epilepsia-kohtausta. #KunAstmaEiRiitä

Ja mitäs vielä. Ai joo, kylppärin viemäri on tukossa! Mutta älkää pojat turhia innostuko, sen osaan avata itse. Ja oon vielä aika hyvä siinä, puhumattakaan suunnattomasta itsetyytyväisyyden tunteesta, mikä tulee kun pärjään miesten hommissa. Se viemärin avautuminen toki vaatii sen, että tekis asian eteen jotain, mutta kun tää stressaaminen ja valittaminen on vaan niiiiin paljon kivempaa. 


Mutta tosta avautumisesta viis, ihan hyvin mulla oikeesti menee! Kun nyt mukamas kesä pitäisi olla, olen uskaltautunut liikkeelle pelkällä lyhythihanen+rotsi yhdistelmällä. En suosittele, paleltaa. Kiitos myöhäisempien treenien ehdin aika hyvin vähän hengailla kotona, eli juoda teetä ja ottaa selfieitä. Ja näitä olis muuten luvassa vielä lisää, muhaha. Oli kerrankin hyvä naamapäivä, aika harvinaista herkkua tässä elämässä. Aamulla työkaveri kysyi miten näytän niin erilaiselta tänään. Mulla on meikkiä. No ilmankos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti