14.1.2016

Päivä (ruoka)kuvina





Haahaa, aamulla vielä ajattelin tehdä päivä kuvina -postauksen, mutta tästä tulikin nyt päivä ruokakuvina -postaus. Näiden lisäksi olis irronnut pari selfietä, mutta less olkoon more tässäkin tapauksessa. 

Tiedättekö mikä on harvinaisen ärsyttävää? Kun tekee jonkun tehtävän täsmälleen kuten epäselvät ja monimutkaiset ohjeet sen edellyttää, mutta silti tulee viestiä, että itsearviointi puuttuu. Siinä sitten mietit onko kyseinen ihminen sokea, tyhmä vai lukutaidoton, kunnes toteat helpommaksi vain lisätä koko paskan loppuun uusi itsearviointi. Sisällöltään tosin lähes identtinen sen aiemman kanssa. Ei kai siinä sitten, palautukseen vaan ja peukut pystyyn, että nyt menis läpi. 

Näin tänään jonkun kaverin lisäämän instakuvan, missä oli keitettyä kananmunaa. Siitä asti on tehnyt mieli kananmunaa ruisleivällä, joten pakko se oli illalla vielä raahautua kauppaan. En tosin tiedä onko ihan korrektia puhua raahautumisesta, onhan lähimpään kauppaan jopa 200 metriä matkaa... Kananmunan keittäminen ilman asianmukaista munankeitintä on taitolaji, jota en selvästi hallitse. Ehkä vielä joskus. 

Ja wwäääää! Saanko vielä vähän hehkuttaa miten onnellinen oon kahvinkeittimestä? Nimittäin ihan tosi onnellinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti