10.1.2016

I've been addicted to you


Mulla on vähän paha tapa jumittua jauhamaan yhdestä aiheesta kyllästymiseen saakka. Viime aikoina kahvinkeitin, tai siis sellaisen puuttuminen, on ollut aika kova sana. Pähkinänkuoressa siis hajonnut kahvinkeitin, en saa aikaan ostaa uutta, ärräkahvit, blaa blaa blaa. 

Lähdettiin eilen ostamaan mulle uutta puhelinta, tää vanha kun ei osoita oikein yhteistyöhalukkuutta enää. (Tässä taitaa muuten olla seuraava aihe, josta jumitun jauhamaan...) En päässyt mihinkään lopputulokseen iPhone 5s:n ja 6s:n välillä, joten päätin lykätä ongelmaa ja ostin kahvinkeittimen. Vihdoin. Monen vuoden haaveilu Moccamasterista saa odottaa siihen saakka kunnes omistan isomman keittiön, tähän nykyiseen sopii hyvin yhden naisen minikeitin. Awws ja tui tui. 

Muuten viikonloppu on mennyt lähinnä lojuessa ja salkkareita katellessa. Eilen kävin jäädyttämässä varpaita ja tsekkaamassa LUX Helsingin valoteokset,  tänään ajattelin vaan kerätä energiaa ens viikkoon. Huomenna alan tehokkaaksi ihmiseksi ja hakkaan loput koulurästit kasaan, sitten voikin taas alkaa kerätä uusia rästejä, öö. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti