16.1.2016

Kymmenen miinus yksi faktaa

1/ En tykännyt pentuna juustosta. Muutenhan tää ei mikään maata järisyttävä fakta ole, mutta hieman outoa kun ottaa huomioon, että näin vanhemmiten en keksi oikein yhtäkään ruokaa, mitä en voisi kuorruttaa juustolla...

2/ Liikenneturvallisuus on äärimmäisen lähellä sydäntäni. Näen punaista aina kun joku tekee ajaessaan jotain muuta kuin ajaa, esim tekstaa tai kuvaa snäppejä. Omasta puolestani jokainen saa ajaa autonsa vaikka kalliolta alas jos huvittaa, mutta muiden ihmisten vaarantaminen liikenteessä täysin turhan takia on jotain mitä en vain ymmärrä. 

3/ En erityisemmin tykkää makaronilaatikosta, eikä ikinä tulisi itelle mieleen sitä valmistaa. (Vaikka siis osaisinkin. Tai omistaisin uunin.) Kuitenkin pelkkä makaroni ja jauheliha sekoitettuna samalle lautaselle on mun mielestä hyvää. Jokin siinä makaronilaatikon koostumuksessa vain etoo. 



4/ Maailmassa on aika vähän eläimiä, joita en haluaisi itselleni. Toivelistalla on mm. kuutti, jääkarhu, panda, kenguru, apina, vompatti, tiikeri, poro, yksisarvinen ja kaikki maailman kodittomat kissat. 

5/ En yhtään tykkää käyttää värejä pukeutumisessa, paitsi ehkä kengissä. On vain niin paljon helpompi pukeutua mustaan, valkoiseen ja harmaaseen (ja raidalliseen). Kuitenkin tykkään väreistä muiden päällä ja ihailen aina ihmisiä jotka näyttää hyvältä kaikissa uugeevärioksennuskuteissa. En vain itse koe oloani mukavaksi väreissä.

6/ Olen tosi huono hakeutumaan lääkäriin, oli vaiva mikä tahansa. Yleensä vähättelen tilannettani ja yritän vain sinnitellä. Siinä vaiheessa kun sinne lääkäriin päätän hakeutua, on asiat oikeasti huonosti. 



7/ Joskus nuorempana olin hullu shoppailuaddikti, etenkin nettishoppailun suhteen. Herätyksen todellisuuteen koin kerran kun avasin tilaamaani vaatepakettia - ja tajusin kaivaneeni paketista saman mekon joka sillä hetkellä oli päälläni. Nykyään en oikein osaa enää edes shoppailla ja mietin huomattavasti tarkemmin mitä ostan. 

8/ Monta kertaa en ole enää pystynyt kuuntelemaan jotain tiettyä biisiä, koska se liittyy liian vahvasti johonkin ihmiseen tai tilanteeseen. Tämä vaivaa mua suuresti, koska ärsyttää ajatus musiikin menettämisestä jonkun muun ihmisen takia. Sama pätee tosin muihinkin asioihin. En kerran esimerkiksi voinut enää käyttää yhtä mekkoa, joka oli päälläni kun rakastuin ensisilmäyksellä. Kun se suhde meni niinsanotusti vituiksi, jäi myös mekko kaapin kätköihin ikiajoiksi.

9/ En kovin helpolla luota uusiin ihmisiin tai kerro henkilökohtaisia asioitani. Usein uusien ihmisten kanssa kerron omia asioitani aika pintapuolisesti ja enkä kovin helpolla ala avautua. Sitten kun päästän ihmisen sen kuoren läpi, myös luotan aivan 100%. Aina ei olisi kannattanut ja tiedostan, että luottamus on helppo pettää, mutta en vain näe mitään ideaa tuhlata aikaa yhteenkään läheiseen ihmiseen, mikäli en halua tähän luottaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti