31.12.2015

Vuoden viimeinen


Niih, mitä tähänki nyt vois sanoa? Heippa tämä vuos, tervetuloa uusi. 

Eilen oli vika duunipäivä taas tältä erää, juhlistin alkavaa viikon mittaista lomaa juomalla ärräkahvia sängyssä. Kahvinkeitinhän tosiaan päätti jäädä eläkkeelle joulusta alkaen ja koska kärsin ahtaanpaikankammosta, joka myös laukaisee satunnaisia paniikkikohtauksia ihmismassojen keskellä, en ole saanut aikaan ostaa uutta. Onneksi lähin ärrä löytyy noin minuutin matkan päästä ja onneksi opiskelijakortilla saa opiskelijahintaisen kahvin. Kofeiiniriippuvuus olkoon sellainen, jonka itselleni vielä sallin, nyt kun lopetin röökinpolton. Taas kerran. 

Välillä vaan pitää aloittaa jotain, jotta sen voi lopettaa. Luopua jostain, jotta voi saada jotain muuta tilalle. Lähteä pois, jotta voi tulla takaisin. Ja muuta tosi filosofista. 

Saattaa jäädä tänään juhlinnat välistä. Eilen maisteltiin kaverin kanssa oluita (ja vähän viiniäkin. Ja skumppaa) ja ilta venähti niin myöhään, ettei mua enää päästetty lähtemään kotiin. Maistelu oli sen verran rankkaa, että tänään oon lähinnä kerännyt energiaa sängynpohjalta. Katsotaan miten ilta etenee. 

Vaikka vuosi nyt on ollut mitä ollut ja aika helkkarin rankkoja juttuja koettu, niin kyllä tästä aika paljon hyvääkin on jäänyt käteen. Kuten koulu ja sen mukanaan tuomat ihmiset sekä varsinkin yksi ihminen, jollaista en olis uskonut löytäväni. Sellanen, jonka kanssa ollaan niin samalla levelillä, että koulukaverit on nimennyt meidät Anneksi ja Elluksi. Sellainen, jonka kanssa voi istua after workeilla kirjoittamassa munaraporttia ja joka jaksaa puolet illasta kuunnella Hätä-Miikkaa. Ja sellainen, joka on ihan messissä kun kysyy otetaanko vielä yhet ja sä vastaat että joo jos mä maksan nää niin maksa sä seuraavat. (Tajusin tän just kuulostavan siltä ettei me tehdä muuta ku maistella niitä oluita, mutta kyllä me tehdään. Ollaan esim katsottu sipulivideota.) 

Nyt yritän vähän skarpata ja saada itteäni liikkeelle johonkin suuntaan. Tähän on ihan hyvä lopettaa, tää postaus ja tää vuosi. Ei muuta ku etiäpäin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti