2.12.2015

Hogwarts


Meidän koulussa on À la carte -ravintola. Kyllä,koulussa. Kyllä, À la carte. Niin kieroutuneelta kun ajatus vielä kolme kuukautta sitten tuntuikin, on siihen tottunut. Viimeistään siinä vaiheessa kun löytää itsensä sieltä tarjoilemasta - ilman mitään käsitystä siitä kuinka tarjoillaan. Mutta se onkin jo toinen tarina se.

Tänään oli viimeinen päivä viisipäiväistä teemaviikkoa ja koska teemana sattui olemaanHogwarts, oli se pakko testata. Ja samalla menettää Flow-neitsyys. Oli jo aikakin. Koulun À la carte taitaa muutenkin olla ihan tarpeeksi hieno paikka omaan makuuni, eikä hintakaan niin kovin kirpase. Jätän ne oikeat À la cartet niille oikeasti hienoille ihmisille.

Ei vaan, aivan loistavasti toteutettu teema. Ruoka oli hyvää, mutta enemmän fiilistelin sitä yleistä tunnelmaa. Sitä, kun jokainen yksityiskohta kermakaljaa ja Bertie Bottin joka maun rakeita myöten on mietitty loppuun. Aterian kruunasi höyryävä kulho, taikuutta parhaimmillaan. 

Treffiseurakin oli aika mahtavaa. Vielä mahtavampaa oli kun todettiin, että kerrankin voidaan luottaa suhteen jatkuvan vielä treffien jälkeenkin. 

Tylypahkan jälkeen Laurea tuntuu supertylsältä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti