3.12.2015

Throwback Thursday - #LOB


Risteilyt on nyt risteilty, ainakin tältä syksyltä. LOB. Aikamoista. Teemana oli yökkärit ja tyylilleni uskollisena kävin rekvisiitan ostamassa tuntia ennen satamaan lähtöä. Hyvin löytyi kaikki tarpeellinen ja ehdittiin vielä ottaa yhet bissetkin. Yökkäri löytyi Cubukselta ja olipa muutama muukin löytänyt saman. Ei  haitannut, tilanteen kun pelasti H&M:n lastenosastolta löytyneet yksisarvistossut. Tossut oli kokoa 33, mutta aika ylimitoitetut kerta ne meni ihan heittämällä jalkaan. Ne takasi myös paikan pukukisan finaaliin (ne ja yksi suoritettu rasti, vaikka en rastikierrokselle osallistunutkaan), mutta jäi sitten menemättä. 

Rauhallisemmin risteily silti meni kuin edeltäjänsä, tällä kertaa sentään nukuin omassa hytissäni. Ainakin välillä. Toisinaan meno oli sitä luokkaa, että mietti mitenhän sitä kehtaa naamaansa enää koulussa näyttää. Toisinaan muut mietti missä meikä ja naamani oli koko risteilyn seilannut, kun kumpaakaan ei kuulemma pahemmin näkynyt. Tähän en valitettavasti osaa vastata, mutta muistan leikkineeni James Bondia. 

Seuraava risteily osuukin synttäreitteni tienoille, johon nyt onneksi on vielä parisen kuukautta aikaa. Onneksi ihan vaan maksan ja muiden sisäelinteni hyvinvointia ajatellen. Ja vähän myös siksi, että jonain heikkona hetkenä menin lupaamaan opettelevani punkun juomista kunhan täytän 24. Ja ei kyllä hotsittais, ei sitten yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti