10.12.2015

Fifty shades





Maailman kuluneimman otsikon siivittämänä viimeaikaisiin säätiloihin. Harmaata on ollut. Harmaata, synkkää ja sateista. Toistaiseksi on mysteeri nähdäänkö valkea joulu vai ei, mutta sama kai se on, kun joulun tienoilla odottaa kokonaiset viisi vapaapäivää. Putkeen! Okei, elättelen vielä toivoa ylitöistä, mutta jos ei irtoa niin ainakin ehdin lukea kaikki nuo sata kirjaa, jotka tuolta ikkunalaudalta mua tapittaa, sen viiden päivän aikana. Ja nukkua! Voi, kun haluaisikin vaan nukkua. 

Tänään aivot tartti sen verran nollausta, että päätin testata mikä on meikkiksen juoksukunto tätä nykyään. Sadesääkin houkutteli Töölönlahdelle, ei ole mitään parempaa kuin juosta pienessä tihkusateessa, keskellä harmautta. Ihan sama vaikka Töölönlahti tulvi. Juoksukuntokin yllätti positiivisesti, ehkä se tästä taas lähtis.

Kaiken järjen mukaan tähän aikaan pitäisi jo olla nukkumassa, mutta minkäs teet kun vielä yks jakso Prison Breakia venähti kolmeen ja kun olen kouluhommien kanssa perseillyt ihan tarpeeksi jo muidenkin edestä. Oli pakko tulla koneelle kirjoittamaan ja palauttamaan yksi joku mikälie. Samalla iskulla saatoin sitten paikata tätä (vaihteeksi) viikon mittaista blogittomuutta ja ilmoittaa itsestäni.

Tai puhua säästä. Whatever.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti