30.5.2015

29052015


5:40 herätys ja 6:00 aamupuuro naamariin. Aamupuuron keittäminen on taito, jonka olen oppinut viimeisen reilu puolen vuoden aikana. Ei enää pohjaanpalamisia (ylikiehumisia kyllä joskus) ja ei se kattilan tiskaaminenkaan niin veemäistä ole kun sen oikein oivaltaa. Lupaavalta näyttävä aurinko vilkutteli verhojen raosta, päätin pukea Vansit ja jättää sukat kotiin. 


6:20 soi aina viimeinen "herätys", merkiksi siitä että nyt pitäis mennä. Jää taktiset viisi minuuttia aikaa antaa Moosekselle ruoka, teippirullata byysat, tarkistaa kaiken olevan mukana, sekä tietenkin ottaa selfie! 11:30 lounasbreikki, tällä kertaa jotain pihviä ja punaviinikastiketta, johon suhtauduin varsin ennakkoluuloisesti. No, punkultahan se maistui. Perjantain kunniaksi pistin elämän risaiseksi ja otin lasillisen mehua. 


15:00 seisoin kotirapun ovella, aamuinen auringonpaiste oli muisto vaan. Kotiin päästyä ensimmäisenä vaatteet nurkkaan, Mooseksen huomioimista ja vedenjuontia. Miksi kotimatkalla tulee aina jano? 15:15 koitti joka kuun kohokohta, laskujen maksaminen, joka onneksi päättyi hyvin kun huomasin laskupinossa olevan mukana jo maksettujakin laskuja. Vähällä siis pääsin. En muuten suostu mitään laskuja ottamaan sähköisesti, tykkään paperiversioista niin paljon enemmän! Tai eniten ehkä tykkään kirjoittaa laskuihin värikkäillä kynillä aina maksettu ja päivämäärän. Ja työllistänpähän samalla postinkantajiakin.


15:45 treenireleet niskaan ja menoks! Jostain syystä tykkään olla treeneissä jo hyvissä ajoin, vaikka yleensä inhoan odottamista. Kuitenkin puolen tunnin hengailu tuolla on ihan ok, mistähän se sitten kertoo, rakkaudesta lajiin? 16:30 alkaa hikiset 45 minuuttia, enkä nyt ihan täysin tyytyväinen omaan panokseeni ollut, mutta no, aina ei voi voittaa. (Ei edes joka kerta.) Tätä kuvaa ottaessa muuten tajusin olevan kohta aika uusille kengille, alkaa olla kulumista havaittavissa. 


19:30 ja ansaittu jätskitauko. Tätä edelsi suihku, tiskaaminen, hiustenkuivaus, hetken lepo ja fillarointi Ruoholahteen. Pelkkä jätski ei ollut tähtäimessä, vaan sain aiemmin päivällä päähäni alkaa tarjoushaukka-Jormaksi, ja tunnetusti parhaat tarjoukset on kaikissa megamarketeissa. Jätski oli kyllä normihintainen... 20:30 takaisin kotona ja edessä pari tuntia Mooses-hengailua. Eli kehräilyä ja rapsuttelua. 


21:30 hammaspesulle! Sen jälkeen kamat valmiiksi seuraavalle päivälle ja 21:45 peiton alla valmiina tutimaan. 

2 kommenttia: