5.5.2015

The Yellow one

En ole koskaan omistanu fillaria. Siis sellaista ihan omaa, itselle hankittua fillaria. Ja jos nyt rehellisiä ollaan, niin en kai sellaisen perään sitten liikoja ole haikaillutkaan. Paitsi viimeiset viisi vuotta, about joka kevät. Ja kaikkien niiden "tänä keväänä sen fillarin hankin" -uhoiluiden jälkeen, löysin itseni kesä toisensa jälkeen miettimässä, että miten tässä taas näin kävi. Jep, ilman sitä pyörää. 

Nyt kuitenkin päätin ottaa härkää sarvista ja tilasin itselleni fillarin. Ja keltaisella värillä ei niinkään ollut vain osuutta asiaan, vaan se taisi olla se syy, että tähän yksilöön päädyin. Pyörä NetAnttilasta 199€ ja nostan kyllä hattua toimitukselle; perjantaina pistin tilaukseen ja tänään tuotiin kotiovelle. Ja nostanpa vähän hattua postillekin, tomitus oli luvattu kello 17-19, mutta postimies olikin etuajassa kokonaiset seitsemän minuuttia! Ja soitti muuten kahdesti, eka ovikelloa ja sitten puhelimella. 

Mutta eikö ookin nätti, tui tui <3


On muuten viimeiset puoli päivää soinut päässä Aina kun sut nään sanon jotain typerää, eiks oo noloo käyttää pyöräilykypärää... joten pistetään vaihinko kiertämään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti