3.5.2015

Isolla kirkolla


Ai miten päivä meni, noin niinku omasta mielestä?

No hyvinhän se meni. Aamulla tehosiivosin ja pukeuduin yksisarvisiin, sen jälkeen tein oman elämäni juoksuennätyksiä ja totesin olevani Jumalasta seuraava, vähintään. Siitä saikin sopivan aasinsillan kevään korkkaamiseen, eli farkkurotsi päälle ja ekat take away -latet kirkon portailla tänä keväänä. Tai enemmänkin ekat take away -latet kirkon portailla ikinä, skumppaa sen sijaan on tullut otettua siinä kerran jos toisenkin. Se ehkä selittäiskin sen, miksi olen vasta se seuraava, Jumalasta siis. Se, sekä ei niin pienimuotoinen berberin vilauttelu, mitä tänään toki myös harrastin, ihan vain olosuhteiden pakosta. Samalla hyräilin JVGn Tuulisii...

Enkä nyt ihan varsinaisesti sinne kirkolle lähtenyt, vaan agendana oli löytää uusia treenivaatteita, sekä pyöräilykypärä. Check ja check. Enää puuttuis siis se fillari, jonka tilasin. Ens viikolla pitäis tulla ja varmaan täytyy isille muistaa mainita että ainiin, tilasin sen teille ja ainiin, sun täytyis koota se kasaan. 

Pikaisen kotivisiitin ja S-Marketin pullahyllyn kautta suuntasin tsekiditsekkaamaan kaverin uuden kodin muuttokaaoksineen, tosin ihan seuranpitäjän (ja pullansyöjän) roolissa. Ihana vanha talo ja natisevat puulattiat ja korkeat huoneet ja leveät ikkunalaudat ja ja ja... Kateeksi käy, mutta ihan vähän vaan. Samassa talossa taitaa olla yks luukku myynnissä, ei kellään olis vippaa pariasataa tonnia? 

Superkuulas fiilis kun on sunnuntai. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti