15.5.2015

Mitä tähänki nyt vois sanoo?


Sovittiin joskus vuonna nakki parin kaverin kanssa, että nyt toukokuussa mennään siivouspäiville myymään turhat kaikki pois. Siinä sitä sit ois, vaatteet joita en ole käyttänyt, en käytä ja tuskin tulen käyttämäänkään. Tuo Ikea-kassillinen on lojunut nurkassa ehkä puoli vuotta, viereinen pino on yhden tehokkaan illan tuotos. Ja se pino syntyi vain ja ainoastaan siksi, kun ensimmäistä kertaa kaikki pyykit pestyäni totesin, että ne ei vaan ihan oikeesti mahdu minnekään. Ei auttanut kuin karsia.

Huvittavaahan on se, että en ole varmaan puoleen vuoteen ostanut vaatteita. Paitsi urheiluvaatteita. Ja pari paitaa kirpparilta. Jonkin verran olen saanut kavereilta tai siskolta, mutta kun vertaa entisen elämäni shoppailija-minään, on kyllä rauhoituttu aika lailla. Kun muutin punavuoresta tänne, lähti kirppikselle samanmoiset kaksi Ikea-kassillista vaatteita, eli voinen vain vetää johtopäätöksen, että vaatesäilytysjärjestelmäni on nojannut ihan tosi vahvasti pyykkikorin olemassaoloon. 

Toisaalta aika paljon vaatteita on jäänyt käyttämättä ihan käytönnön syistäkin, työympäristö kun ei ole ihan sellainen, että siellä pitsimekoissa tulisi pyörittyä. Mutta koska on aika paljon sellaisiakin vaatteita, joita ei vain raaski käyttää töissä, kun kerta huonompiakin on tarjolla, on nyt myös ihan hyvä hetki hankkiutua niistä huonoista eroon. En ole koskaan ymmärtänyt miksi vaikka mökillä pitäisi käyttää niitä huonoja vaatteita, joten ihmettelen suuresti mistä tulee tää ajatus, että töissäkään pitäisi. (Pitsimekot on edelleen asia erikseen.) 

Mutta, siivouspäivä kutsuu. Kiireinen päivä olis kyllä edessä, kun kirppistelyn lisäksi olis tarjolla kolmet synttärit; kaverin beibin yksvuotisbileet (alkuperäinen suunnitelma viininjuonnista kirppistelyn yhteydessä taitaa jäädä, ei varmaan kehtaa mennä lastenkutsuille pikku tuiskeessa), yhden kaverin ikääntymisen kunniaksi sitä viininjuontia, ja lisäksi vielä kolmannen bailut niinikään vanhenemisen johdosta, mutta ne jäänee välistä. En mäkään sentään joka paikkaan ehdi, valitettavasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti