17.5.2015

@41340

Tällä viikolla on ollut kaksi viikonloppua. Ensimmäinen alkoi tiistaina ja päättyi torstaina, toinen alkoi perjantaina ja päättyy tänään. Perjantai oli samaan aikaan maanantai ja perjantai, ja ensi viikollakin on vain kolme päivää töitä. Pää ei hei vanhalla kestä, tartten mun rutiinit!

Tämä toinen viikonloppu oli kuitenkin pakomatka arjesta (ja loputtomista viikonlopuista) duunin kautta järjestettyyn liikuntatapahtumaan, ilmeisesti Keski-Suomeen. Oma maantietoni on aika hävettävän huonolla tolalla ja jos pitäisi lähteä sijoittamaan kaupunkeja tyhjään karttaan niin tekisin sen lähinnä postinumeroiden perusteella (työn plussapuolia, postinumerotietous...) Kuitenkin pienellä varausmaksulla saatiin kyydit, safkat, majoitukset ja aktiviteetit, sekä ihan oikeaa vapaa-aikaakin!


Pyöräretki oli aktiviteetti ykkönen ja kunnon maalaistyyliin se toteutettiin perinteisellä yksvaihteisella mummofillarilla! Siellä maaseudun rauhassa polkiessa tuli vannoutuneen citymimmin päähänkin jo ajatus, että oispa kuitenkin ihan kivaa joskus asua maalla. Ja juuri kun pääsin tän sanomasta niin iski se todellisuus; hyvin hyvin vahva paskan haju (en tiedä minkä eläimen), joka jatkuikin sitten seuraavat viis kilsaa.

Mutta siis nää maalle muutto -ajatukset tuli ehkä enemmän siitä kun ohitettiin aivan supersöpöjä maatilaneläimiä, joita jäätiin sitten vähän rapsuttelemaan! Mä niiiin haluun oman laaman! 


Toi pään tunkeminen aidanraosta oli ilmeisesti se juttu tuolla, mutta ainakin tuo laama näytti hyvin viihtyvän. Ilmeisesti se ruoho on oikeasti vihreämpää aidan toisella puolella. 

Aktiviteetti kakkonen oli itseni valitsema geokätköily ja taas oli hyvin valittu laji; Ei mitään hajua mitä tää on, joten valitsenpa sen sitte... Mutta oikeasti, oli se ihan hauskaa. Ainakin sitten kun sai jotain selvyyttä siihen mitä sieltä kuuluu etsiä, vaikka lopputulos kuitenkin oli ettei löydetty täysin omin avuin oikein yhtäkään. Ja yksi, mitä etittiin koko jengin voimi, ei ikinä löytynyt ja se jäi kyllä kaihertamaan. Lisää siis unettomia öitä edessä. 

Se paras puoli matkassahan tietenkin oli ruokapuoli ja hotelliaamiainen on vaan se juttu. Vähän kuin niille eläimille se pään jumittaminen. Ei kyllä tarvinnut nälkää nähdä, varmasti tuli uudet +6kg lisää. Että se siitä terveyslomasta. 


Illallinen jälkkäreineen. Pitopöytää koristi muuten kaksi kokonaista sikaa (kuollutta), joista sitten kokkipojat kaapi lihaa lautasille. Liian brutaalia omaan makuuni, tykkään lihasta mutta en nyt mielelläni sitä ruumista näe konkreettisesti edessä minuuttia ennen kun pitäs lappaa lihat naamaan. Ai mutta onneks noi makkarat on ihan ok... (Itkunauruemoji) Jälkkärin jälkeen alkoi olla jo aika ähky, eli siitä voi vetää johtopäätöksen, että ruoka oli hyvää ja sitä todellakin oli riittävästi.


Uuuu se aamiainen! (Sydänsilmäemoji) Aivan superisti kaikkea hyvää, parasta oli ehkä toi mangosose ja kuivatut banaanit (joiden alla maustamatonta jogurttia) ja sit noi minimuffinsit. Ihan jo siksikin kun ne on niin söpöjä. Ai olis muuten aamupalallakin ollut makkaraa tarjolla, mutta ehkä kiintiö tuli jo täyteen. Kiva kun ruokavalio on kuin jollain maanviljelijällä, vois tosissaan harkita muuttoa sinne landelle... 

Näiden lisäksi mukaan mahtui parit siiderit, kyseenalaista karaokea, kivoja tyyppejä ja paljon naurua. Ei huono. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti