20.10.2016

NYKYISTÄ, TULEVAA & YLEISTÄ KAAOSTA





Puolittainen helpotus, kun taas (toistaiseksi) ne veemäisimmät koulutehtävät on saatu purkkiin. Kotona opiskelu toimii niin kauan, kunnes huomaa pitäneensä vähän liian monta kahvitaukoa ja kunnes täytyy siirtää työpiste lattialle, lähemmäs pistorasiaa. Ihmiseksi, joka on kirjoittanut kymmensivuisen esseen työergonomiasta, omaan huolestuttavan huonon moisen. Toistaiseksi en silti jaksa aihetta murehtia, pääasia että hommat on tehty. 

Ens viikolla aloitan duunit, ihan vaan muutama vuoro viikossa. Ens viikolla alkaa myös uus opintojakso, mikä ei toki tarkoita, että edelliset loppuisi. Loppusyksy tulee siis olemaan k-i-i-r-e. Niin kiire, että en rehellisesti tiedä miten kaiken koululta ja töiltä jäljelle jäävän ajan priorisoisi. 

Asiaahan ei myöskään helpota tää väsymys, joka on tässä piinannut aika megalomaanisena viime viikot. Nukun, mutta en kuitenkaan nuku. Siinä vasta pulma. 

Aika on vähän pelottava juttu. Miten se meneekin niin nopeaan aina kun ei saisi, mutta hitaasti silloin kun olisi jotain parempaakin tekemistä. Itelläni se toimii niin, että tehdessäni jotain minkä miellän turhaksi, päässä pyörii kaikki tuhat ja yksi asiaa joita voisin nyt olla tekemässä. Sellaisia asioita, joista olisi ihan jotain hyötyäkin. Sitten taas kun sitä aikaa olisi tehdä niitä hyödyllisiä juttuja, teen jotain oikeasti täysin hyödytöntä, mikä vain päässäni on kääntynyt hyödylliseksi. Voi kyllä, elämä osaa joskus olla hankalaa. 

Huomaa kyllä miten opiskelu on muuttanut mua. Vaikka en voisi keksiä mitään vähemmän mielenkiintoista aihetta mistä kirjoittaa kuin rästissä olevat kouluhommat, niin silti kerta toisensa jälkeen löydän itteni raapustelemasta niistä. Kai se on vaan se kokonaisvaltaisuus, se miten iso osa elämää se onkaan. Kun koko ajan joko tekee jotain kouluun liittyvää tai pitäisi olla tekemässä jotain kouluun liittyvää, ihan hyvin se alkaa hallita. Niin päätä kuin koko elämää. 

Irroittautuakseni nyt tästä, alan siivota ja pitää yleistä järjestystä yllä. Jos elämässä ei paljon muuta pysty järjestellä, niin ainakin oman kämppänsä. Tui tui. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti