16.10.2016

Mä oon sun perjantai ja maanantai









Nukuin tänään liian pitkään ja näin omituisia unia. Niitä, joita näkee unen ja valveen rajamailla, kun tietää ettei pitäisi enää nukkua, mutta ei jaksa herätäkään. Unessa oli yksi entisistä työpaikoistani, pari kasvotonta koulukaveriani, sauna-ilta ja salkkareiden Lari. Joku näppärä unien tulkitsija voi sitten siitä alkaa perehtyä sielunelämääni.

Pakko se oli kuitenkin herätä ja kohdata todellisuus. Nimittäin tiskivuori keittiössä ja kissankarvapallot, jotka lipuivat pitkin lattiaa kuin sellaisessa villin lännen aavekaupungissa. Teki hyvää aloittaa aamu tekemällä jotain järkevää. Harmi vaan, ettei sen jälkeen koittanutkaan vapaa vaan lisää järkevää tekemistä. Tällä hetkellä on menossa ehkä koko kouluhistoriani veemäisin opintojakso, jonka suhteen motivaatio on ihan täys nolla.

Tosiasiassahan sain tiskattua ja siivottua sellaset kaksi tuntia sitten, sen jälkeen oon käyttänyt aikaani kirjoittelemalla blogijuttuja, kuvaamalla Moosesta ja opettelemalla tätä tanssia. Voishan sitä aikaansa huonomminkin käyttää, eh?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti