1.12.2016

011216








Kappas, joulukuuhan se siinä. Jos ette nimittäin vielä tienneet. Blogissa jos toisessakin pärähti tänään käyntiin joulukalenteri, minä postaan eilen ottamiani kuvia. Kuvia itsestäni, mistäs muustakaan. Mooses lomailee yhä ja kouluhommat helpotti sen verran, että nyt on aikaa ottaa kuvia. Niitä kuvia itsestäni. Vain huomatakseni olevani saman värinen kuin taustaseinä. Not cool, not cool at all. 

Piti kirjoittaa joku kuukausikatsaus marraskuusta. Se taas jäi, niinkuin multa tuntuu aika usein jäävän. Sanottavaa siitä ehkä riittäisi postaukseen jos toiseenkin, mutta sanon vaan että marraskuu oli nopee. Ennenkaikkee nopee. 

Joulukuun ensimmäinen päivä ei paljoa eronnut marraskuun menoista, menihän se sentään ensin koulussa ja sitten töissä. Enää pari viikkoa koulua, viisi BL-vuoroa ja yksi rapsa, sitten se olis niinsanotusti taputeltu, tää syksy. Hullua. Oli syksy menny muuten miten tahansa, niin aika helkkarin tyytyväinen oon koulumenestykseeni. Vaikkahan numeroita ei ole vielä tippunut kun se yksi, mutta numeroista viis - oon panostanut kyllä niin hulluna ja saanut asenteen ja motivaation kohilleen, se on mulle tärkeintä. Ja ollu ainakin osan aikaa ihan hauskaakin. 

Ei kai siinä muu auta joulukuunkin kohdalla ku etiäpäin. Ja toivoo että sekin menis nopee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti