25.12.2016

8 FROM CHRISTMAS


1. Aattoaamuna käveltiin maman kanssa Kallion kirkolle viemään kynttilät ja jatkettiin siitä vielä keskustaan. Pitkäsillan kohdalla olevassa talossa oli aika hyvä joulukalenteri. Voisin vuoden päästä ehdottaa samanlaista meidän taloon. Vaikka sille yhdelle naapurille, jonka kanssa ollaan sellaisissa moikkausväleissä, että katsotaan silmiin.


2. Koirakaveri, kenen kanssa nukuin päikkärit. Aika hyvät sellaiset ja todellakin ansaitut. Olinhan sentään herännyt 4:45 keittämään riisipuuroa. 


3. Joulukattaus, aika viimesen päälle. Samoin kuin ruokatarjonta, josta ei sitten liiemmin kuvia olekaan. Mutta hyvää oli.


4. Tunnelmakuva.


5. Pari pakettiakin sain. Tän kyseisen kohdalla ehdin jo avata ton ruskean narun kunnes keksin että hei, tän hetken vois ikuistaa! Solmin sen narun siis uudestaan, otin kuvan ja avasin taas. Hashtag blogger's christmas...


6. Tietovisa, joka ei nyt ihan putkeen mennyt. Vaikka miksei nyt Paavin asuinpaikka voisi olla Pyhän Pietarin aukion reuna...


7. Joulukakku eli ainoa ruokalaji mistä sain otettua toimivan kuvan. 


8. Joulua se on joulupäiväkin, eiks je? Tänään kävin mummin luona syömässä ja rapsuttelemassa kissaa. Ja tän kuvan myötä on taas joulu omalta kohdaltani taputeltu. Tulkoon joulu taas ensi vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti