1.11.2016

MARRASKUU

Sen lisäksi, että otsikon myötä alkaa soida tää yksi nimeltämainitsematon korvamato päässä vähintään loppupäivän, on se myös aika kiteyttävä. Onhan nyt kuitenkin marraskuu. 

Marraskuun ensimmäinen päivä on sattumalta myös parhaan ystäväni syntymäpäivä. Onnitteluksi lähetin muka-hauskan meemin, eilen kilisteltiin kuplivalla. Nimittäin vichyvedellä. 

Marraskuun ensimmäisenä päivänä teki mieli pukea mekko. Pitkästä aikaa ja ihan vaan koska tänään se oli pakollisten menojen puolesta mahdollista - olihan tänään vapaapäivä töistä. Niin palkattomista kuin oikeistakin töistä. 




Marraskuun ensimmäisenä sain huokaista helpotuksesta, kun maailman keskeneräisimmältä vaikuttanut kouluproggis olikin aika hyvässä vaiheessa. 

Marraskuun ensimmäisenä päivänä sain myös pienen hermoromahduksen, kun tajusin sen hyvään vaiheeseen saadun kouluproggiksen olevankin ainoa laatuaan; hyvällä mallilla. Kaikki muu sen sijaan tuntuu menevän ristiin. 

Marraskuun ensimmäinen päivä oli hyytävän kylmä ja harmaa. Väriä maailmaan toi keltaiset lehdet asfaltilla ja vielä vihreänä hohtavat kasvit. Kasvit, joiden vihreyttä ensin ihmettelin, kunnes totesin niille; kyllä tekin pian kuolette.

Marraskuun ensimmäisenä päivänä sain käyttää laminointikonetta ensimmäistä kertaa elämässäni. Koska hulluilla on halvat huvit, oli kyllä lystiä. 

Marraskuun ensimmäisenä päivänä rukoilin koulupäivän jälkeen juna-asemalla, ettei kukaan tuttu osuisi kohdalle. Ei vaan jaksanut puhua yhtään kenellekään, yhtään mitään. Junalla suuntasin kuitenkin stadiin, mutta näkemään ihmistä jonka seurassa ei ole pakko jutella yhtään mitään. Saa puhua tai olla puhumatta ja molemmat on ihan ok. 




Marraskuun ensimmäisenä päivänä oli kulunut viikko viisaudenhampaan leikkauksesta ja kassin pohjalla pyörivät lähes tyhjät särkylääkepurkit kolisivat joka askeleella. 

Marraskuun ensimmäisenä päivänä kiertelin UFFeja, lääkepurkit laukussa kolisten ja se ihminen vieressä. Se kenen seurassa saa puhua tai olla puhumatta. Ostoslistalla oli risteilyrekvisiittaa, mutta tyhjin käsin poistuin. 




Marraskuun ensimmäisenä päivänä väsytti, vähän itketti, turhautti ja onneksi myös nauratti.

Marraskuun ensimmäisenä päivänä söin punajuurikeittoa, pähkinöitä ja jonkun toisen valitsemia irtokarkkeja. Marraskuun ensimmäisenä päivänä kaljoitutti, mutta vedin varman päälle ja otin vain teetä.

Marraskuun ensimmäinen päivä oli juuri sellainen: marraskuun ensimmäinen päivä. Harmaata taivasta, kylmiä varpaita ja hetkellisiä lämmön tunteita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti