3.11.2016

WHAT'S IN MY BAG?

Oi, nyt tulee klassikkojen klassikko! Eilen kouluun lähtiessä vaihdoin kangaskassia ja samalla tuli mieleen kuvata se sisältö. Täysin randomisti, kaikessa kammottavuudessaan. 

Koululaukkuna on tän lukukauden toiminut erinäiset kangaskassit ja nyt kun tuli puheeksi niin enpä taida yhtään isommanpuoleista oikeaa laukkua omistaakaan, hups. Laitetaan korvan taakse, jos vaikka jonain päivänä sellainen täydellinen osuisi kohdille. Tai vähän epätäydellisempikin, mikäli alkaa kangaskassit kyllästyttää.




Kangaskassini sisältö, koko hela hoito. Toisinaan ton romuvuoren lisäksi mukana kulkee myös läppäri, mutta sitä ei ole ollut tarvetta kantaa messissä nyt jakson vaihduttua. Vapaa-ajalla tykkään pienistä laukuista, jotka ei sisällä mitään ylimääräistä, mutta koululaukku näköjään onkin sitten ihan oma lukunsa...




Jos aloitetaan oleellisimmista: kalenteri, vihko ja penaali. Ja eksynyt stabilo. Vihko on koulusta vuosi sitten saatu, eikä (niinkuin vois luulla) suinkaan muisto opiskelijaristeilyiltä. 

Kalenteri. Oon aivan hukassa ilman kalenteria. Ja itseasiassa vähän myös kalenterin kanssa, sitä kun niin kovin helposti unohtaa merkata sinne ne asiat, jotka täytyisi muistaa. Sama kalenteri on ollut nyt käytössä puolitoista vuotta ja sen sivut lähenee uhkaavasti loppua. Buu, mistä löytää uusi kiva kalenteri?!




Lompakko, pipo ja ööööö BL-keittiöhattu. Ekaa ja tokaa tuskin tarvii selittää. Keittiöhattua kannan mukana koska ne on aina lopussa ja ilman tota joutuu käyttää valkoista kokkihattua. Ja ei, se ei tee mun ruoasta yhtään parempaa, testattu on.




Nenäliiinoja, joiden olemassaolosta en kyllä tiennyt. Huulipuna ja kynsilakka, joiden olemassaolosta en myöskään tiennyt. Nyt päällimmäinen ajatus on kuinka kaipaankaan kynsien lakkaamista! Rafla- ja varastohommissa se puuha on sekä kiellettyä että turhaa. 

En tiedä mistä, mutta jostain nää on jäänyt laukun pohjalle pyörimään. Pyörikööt jatkossakin, siinä ne siirtyi toiseen kassiin samalla kun muutkin romppeet. Kieltämättä tuli vähän sama fiilis kun laittais tyhjän mehupurkin takaisin jääkaappiin...




Vesipullo, kuuluisa pähkinäpurkki ja lääkitys. Tosin kuva on eiliseltä, joten lääkkeistä kulkee mukana enää yksi purkki. Ja hurraa, oon ollut jo vuorokauden ilman särkylääkkeitä! 




Avaimia, kulkulätkiä ja Beeällän nimikyltti. Oon parantanut avainnipun suhteen, ennen nimittäin raahasin mukana kaikkia mahdollisia ja mahdottomia avaimia. Niitä oli niin iso nippu, että sisko kerran kysyi oonko alkanut talonmieheksi. 




Lopuksi ne randomit. Tyhjä smoothie-pullo viikon takaa, ei ilmeisesti ollut osunut sopivaa roskista kohdille. Haalarimerkki, jonka kyllä kuuluisi jo olla haalareissa. Harsotuppo (thank god käyttämätön) muistona viisurileikkauksesta, carita-liina (myöskin käyttämätön) ilmeisesti muistona jostain BL-vuorosta ja nenäpäivä-nenä, koska why not? Ei vais, en oikeasti tiedä miksi nää pyörii tuolla kassin pohjalla, mutta mainitaan nyt että kuvaussession päätteeksi roskiin lensi ainakin smoothie-pullo ja liina. Muiden kohtalosta en ole ihan varma. 


Sellattii. En kyllä jotenkin ihmettele, että on selkä vähän kipiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti