18.11.2016

FIRST TIME IN FOREVER




Joskus sitä saa juuri sitä mitä tarvii. Kuten eilen, kun tarvitsin viintä, hyvää ruokaa, Frozenin ja kivan tyypin siihen vierelle. Ja kuten mainitsin: tämä oli opiskelua. 

Tänä syksynä meidän täytyy järjestää koulun a la cartessa teemaviikko ja pyörittelyn jälkeen meidän teemaksi valikoitui Frozen. Viikko alkaa ensi torstaina, joten oli vähintäänkin kohtuullista katsoa leffa kertaalleen ennen sitä. Ettei vaan unohtuisi mitään. Kaveri oli nähnyt leffan kerran aiemmin, minä puhuin vuorosanojen mukana ja lauloin biisit. Pari kertaa olen katsonut juu. 

Jo pelkästään toi viime viikkojen tahti aiheutti tarpeen tällaselle illalle, mutta myös tänään odottanut vapaapäivä. Tai siis vapaapäivä koulusta tai töistä, mutta ei toki muuten. Noin niinkuin ajatustasolla. Tenttikirja muistuttelee olemassaolostaan ja sähköposti laulaa niin työ- kuin koulujuttujenkin merkeissä. Parhaani oon tehnyt, mutta kummasti on silmät menny tasaisin väliajoin kiinni. Melkeen kuin itestään.


Ja tenttikirjan kanssa kilpailee unen (ja Gossip Girlin) lisäksi toi liki tuhatsivuinen opus, joka tarttui koulun kirjastosta mukaan. Elämässä kun tuskin viisautta ikinä voi olla liikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti