13.8.2016

Still keepin' it simple

Kesäopinnot palautettu, Mooses viety hoitoon, laukku (lähes) pakattu, kynnet (sormien ja varpaiden) lakattu, stressitaso laskenut ja hyvin vähäiset yöunet edessä.

Mä oon niiiiin lomalla, viimeinkin! 

Koska viime kesänä totesin kompaktin pakkaustyylini enemmän kuin toimivaksi, päätin hyödyntää samaa tällä kertaa. Vaikka vähän liian usein tuntuu, että vaatearsenaalini on turhan yksitoikkoinen, on siitä näemmä joskus hyötyäkin. Kuten tällaisissa tilanteissa, kun tilansäästön kannalta kaiken on hyvä käydä kaikkeen.



Lököpökö shortseja ja paitoja. 





Vihdoin löydetyt farkkushortsit, lisää lököpököä ja pakollinen yksi vähän siistimpi paita. 

Lisäksi mukaan pääsi pari mekkoa, mutta odotukset on korkealla, että jostain (esim. paikallisesta Pull&Bearissa) löytyisi jotain yyberkivoja mekkoja, mieluiten yyberkivaan hintaan. Asetin aika kovat tavoitteet lomalle, matkaan nimittäin pääsi myös lenkkikamat. Ei yhtään huono suunnitelma, vaikka utopistiselta kuulostaakin.

Pakko sanoa vielä pari sanaa farkkushortseista, jotka on aika rakkauslistan kärjessä tällä hetkellä. Vaikkei ole edes laihentavat. Tuntuu, kun olisin sovittanut jotain satoja shortseja tänä kesänä, mutta aina lähtenyt kotiin tyhjin käsin. Kunnes, puolivahingossa kun  hain Cubuksesta parit uudet farkut, nappasin sovariin kivan näköset shortsitkin. Ja boom, siinähän ne sitten oli. Ne jos ei täydelliset, niin ainakin lähellä. Me happy. 

Jos nyt ignoorataan se fakta, että kentällä pitäis olla viiden tunnin päästä, eikä unesta tietoakaan, niin fiilis on hyvä. Poikkeuksellisen hyvä. 

Palataan asiaan bebet! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti