29.8.2016

Paluu arkeen



Niin se koitti, arki. Ja alkoipa melko ryminällä, vaikka ehkä kooma olisi parempi sana kuvaamaan tänaamuista olotilaa. Kolmelta yöllä kotona, neljältä nukkumassa, seitsemältä ylös. Uusi kangaskassi pakattu lähtövalmiiksi, kynät teroitettu ja pähkinäpurkki täytetty. 

Koululla odotti 50 fuksia ja pitkä päivä, sisältäen paljon istuskelua. Varmaan ensimmäistä kertaa ikinä ei ollut ekana koulupäivänä asukriisiä, vaikka tunsinkin itseni maalarin väripaletiksi painellessani tuutori-tamineet päällä pitkin kyliä. Päivä sujui hyvin ja helpotuksekseni en ole ihan niin loppu kuin viime vuonna ekan päivän jälkeen, hah. Vaikka edelleen tunnen olevani täysin pihalla suurimman osan aikaa, ainakin kaikki tänään kuultu info on jo vanhaa kauraa. 

Rodokselta muistona on tuhat ja yksi kuvaa, joita odotan pääseväni postaamaan. Muutenkin lähes kahden viikon kirjoittamattomuus aiheuttaa aikamoista kaipuuta näppiksen äärelle, ja koska virallinen koulu alkaa mulla vasta ensi viikolla, uskallan väittää että juttua on tulossa ja vähän enemmänkin. Tän päivän agenda kuitenkin on matkalaukun tyhjennys, pyykinpesu ja univajeen tasoittaminen. Siitä on ihan hyvä lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti