30.8.2016

Keepin' it simple in action

Niinkun tässä on muutamat kerrat jo mainittukin, minä matkustan kevyesti. Rodokselle(kin) otin mukaan vähän, mutta toimivaa. Ja tää osoittautui hyväksi ratkaisuksi, eikä vähiten sen takia, että lentoyhtiön painorajat matkatavaroiden suhteen oli hämmentävän pienet. Tai sen takia, että matkaseuralla oli mukana aikamoinen kokoelma kirjallisuutta ja muuta vähemmän kevyttä matkatavaraa. 






Miten sitten oman matkalaukkuni sisältö toimi käytännössä? Hyvin, noin niinku omasta mielestä. Koska lähtökohtaisesti tykkään kaikista vaatteistani, oli luonnollisesti myös jokainen vaate ja asu itseäni miellyttävä. Aika simppelillä linjalla mentiin, mutta siinä kuumuudessa less oli todellakin more








Omistan tasan yhdet sandaalit, jotka ostin viime kesänä Bulgariasta. Kolme viikkoa oon niitä yhteensä käyttänyt ja on palvelleet juuri niin hyvin kun viiden euron sandaaleilta voi odottaa. Naurattaa vähän tuo kuvassa näkyvä ero jalkaterän ja muun jalan välillä, ei tosiaan ole paljon tullut sandaaleita tänä kesänä käytettyä...




Tarkoitus ei ollut shoppailla, mutta koska keskustasta löytyi pari lempparikauppaa (Pull&Bear ja Stradivarius), olihan se pakko piipahtaa. Muutama näissäkin kuvissa näkyvä juttu tarttui mukaan, mutta niistä ehkä lisää myöhemmin.





Farkkushortsit osoittautui enemmän kuin hyväksi ostokseksi ja löytyi jalasta eniten kaikista. Harmi, että Suomen kesä loppui ennenkuin ehti oikein alkaakaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti