11.8.2016

OFF TO RHODES













Niin siinä sitten kävi, että kevään ja kesän kestäneet lomahaaveilut ei jääneetkään vain haaveiluiksi, kun onnistuttiin reilun viikon varoitusjalla nappaamaan parin viikon reissu Rodokselle. Mainittakoot, että mietin rastin vetämistä seinään, oonpa meinaan mestari suunnittelemaan kaikkea yksinäisistä kirjoitusmatkoista Köpikseen ja liftireissua länsirannikolle, mutta toteutus onkin sitten ihan toinen juttu.

Kuitenkin, se Rodos. Tarviin kaverit apua! Kaks viikkoa on jopa mulle liian pitkä aika vain aurinkotuolissa, huurteinen kädessä, makoiluun, joten vinkkejä kehiin! Mitä kannattaa tehdä, nähdä? Minne kannattaa mennä, missä syödä, missä juoda? Minne ei missään nimessä kannata astua jalallaankaan ja mistä saa parhaat mojitot? Kertokaa kertokaa! 

Kuvat männävuosien satunnaisilta matkoilta, Alanyasta, Barcelonasta ja Bulgariasta. 

2 kommenttia:

  1. Hitsi kun en muista yhden drinkkibaarin nimeä rodoksen kaupungista! Muistan vaan että seinällä oli jotain quoteseja..

    Ihana kaupunki. Jos mahdollista niin ottakaa kaupungin kiertoajelu bussilla tai laivaretki merellä. Kivoja kokemuksia :) Satama ja vanha kaupunki käymisen ja näkemisen arvoisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Drinkkibaari kuulostaa hauskalta, pitää yrittää bongata ton näköistä mestaa! :-D muutkin kuulosti hyvältä, kiitti vinkeistä!

      Poista