13.8.2016

HUOLIA MURHEITA HARMEJA


Nää oli olevinaan asukuvat siihen asti, kunnes huomasin ettei näistä oikeen vaatteet erotu. 


Viime päivät, tai ehkä pikemminkin viime ajat, on vyöryneet lumipallon lailla. Tiettekö lumipalloefektin? Se toimii kumpaankin suuntaan, hyvässä ja pahassa. Kun yhtäkkiä yhden hyvän asian jälkeen tapahtuu monta hyvää asiaa lisää - tai päinvastoin. Valitettavasti se päinvastoin osui omalle kohdalle. Mutta hei, täältä noustaan! Kuten aina. 

Ensin oli stressi, väsymys ja ahdistus. Sitten tuli ne tekemättömät koulutehtävät, hajonnut läppäri, käynti hammaslääkäripäivystyksessä, matkastressi ja painajaiset. Aikamoinen kombo, voin kertoa. Vaikka kaikki aika reilassa onkin jo ja läppärikin saatiin hetkessä kuntoon, ei fiilis ole ehkä se parhain. Ainoa lohtu, kun katsoo ulkona tulevan vaakatasossa vettä, on huomenna aamulla odottava lento lämpimään. Ja siellä todellakin aion unohtaa ihan kaiken. Tai siihen ainakin tähtään. 

Nyt keitän lisää kahvia, jatkan näiden vikojen tehtävien hakkaamista, pesen pyykkiä, vien Mooseksen hoitoon, siivoan, pakkaan ja vaihdan lomamoodin päälle. Omaan korvaani tää ainakin kuulostais ihan suunnitelmalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti