20.8.2015

Seki päivä tulee et täst kaikest on aikaa


Onko olemassa ihanampaa paikkaa kun Helsinki kesällä? Toistaiseksi en oo löytänyt, paitsi ehkä Barcelona kesällä. Tai Köpis, mihin vuodenaikaan tahansa. Päivän ainoan kuvan otin Korkeavuorenkadulta, jossa käytiin kaveriporukalla pelaamassa Escape Roomia. Kuus seinähullua ämmää lukittuna arvoituksia täynnä olevaan huoneeseen ja mukana vielä hermoheikko minä, joka pelästyi joka narahdusta. Ja ne muut pelästyi mun kiljumista. (No hei, itestään aukeavia kaapinovia ja mystinen päivällisemäntä, kuka ei pelästyis?!) Jollain maailman ihmeellä selvittiin sieltä (melkein) tunnissa ulos ja painajaisia nään varmaan vielä ens vuonnakin. Kivaa oli.

Huomenna vika päivä duunia ja lukittujen huoneiden ja kaverin kanssa suoritetun koirakävelyn lisäksi oon tänään ehtinyt vielä leipasemaan läksiäiskakkuja, joita jokainen saa kyllä syödä ihan omalla vastuullaan. Todennäköisesti pitäis olla jo höyhensaarilla, mutta oon muutenkin tällä viikolla tehnyt maailmanennätyksiä aamuisin bussiin ehtiäkseni. (Tänä aamuna seittemän minuuttia heräämisestä siihen kun olin jo dösarilla. Juu, en paljoa laittaudu.) Paras ennätys ikinä, tähän mennessä, oli viime kesänä kun heräsin neljä (4) minuuttia ennenkuin dösa oli pysäkillä, ja ehdin. (Ainiin ja töihin päästyä selvis että mulla oliskin ollut vapaapäivä.) Oh deer.

Nyt alkaa pikkuhiljaa iskeä tajuntaan, että neljän vuoden suhteellisen huolettoman duunin painamisen jälkeen pitäis taas palata sinne koulun penkille. Ja vielä, että sen vois hoitaa vähän tasokkaammin kuin vaikka lukion (nimimerkillä "sallitut kolmasosa kursseista nelosia") ja vielä pitäis totuttautua siihen kuuluisaan opiskelijabudjettiin. Huh huh. Tänään tuli kämppätarjous omastaan pois muuttavalta kaverilta, ihan vaan jos kiinnostais vähän edullisempi vuokra ja vähän enemmän neliöitä. Mutta ei, Vallilasta en lähde. En ainakaan kovin pitkälle. 

Neljään vuoteen on kyllä mahtunut yhtä jos toista, kaikenkaikkiaan viis eri työpaikkaa, lukematon määrä uusia tuttuja ja kavereita, hyviä ja huonoja hetkiä, onnea ja silkkaa paskaa. Mutta suurimmaksi osin hauskaa on ollut ja päivääkään en vaihtais pois. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti