Feta-täytteiset tonnikalapihvit
Tarvitse:
• purkki vapaavalintaista tonnikalaa, itse käytin paloja vedessä
• vapaavalintaista fetaa
• yksi pieni sipuli tai puolikas isommasta (tai ei ollenkaan)
• kananmuna
Vaihe 1
Kaada tonnikalasta nesteet pois ja kippaa syvälle lautaselle. Pilko sipuli mahdollisimman pieneksi ja sekoita tonnikalan joukkoon. Heitä yksi muna seuraksi ja sekoita tasaiseksi mönjäksi. (Tästä vaiheesta ei ole kuvaa koska se näyttää ällöttävältä)
Vaihe 2
Vaihe 3
Ota jäljellä olevasta mönjästä puolet ja varovasti asettelet sen fetan päälle. Painele kiinni allaolevaan mönjään, yrittäen saada aikaan mahdollisimman tiivis paketti. Toista sama toiselle lätylle.
Vaihe 4
Kriittisin vaihe, paistaminen. Mönjä ei pysy kovin hyvin kasassa, joten paistaminen on jokseenkin haastavaa. (Ainakin mulle.) Laita pannulle semireippaasti öljyä ja anna pannun kuumeta kunnolla. Kun pannu on kuuma, nosta varovasti pihvit sille. Varo ettei öljyä roisku, varsinkin jos olet ilman housuja, se on kuumaa ja tuntuu ikävältä iholla. Anna pihvien paistua tarpeeksi pitkään, välillä liikuttele niitä, jotta näet onko miten kasassa. Kun tuntuu, että ne on kääntövalmiita ja saat lastan helposti alle, käännä varmalla liikkeellä ympäri. Anna paistua suunnilleen saman verran toiselta puolelta.
Vaihe 5
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti