10.5.2016

TÄTÄ TÄÄ ON OLLUT

Moikka moi! Ei varmastikaan paljoa tarvi keksiä huonoja selityksiä, miksi on ollut täällä päässä astetta hiljaisempaa? Ei voi muuta sanoa, kun että holy moses mitkä kelit! Koska kaikenlaista on touhuttu viime päivinä, eiköhän olis taas aika vanhan kunnon kuvaoksennuksen. Enjoy!


Uudet conssit, jotka on olleet listalla viimeiset pari vuotta ja jotka lauantaina sattumalta osui silmään XXL:ssä, alelapulla koristeltuna. Vaikka niin halvalla conssit irtoaa aniharvoin, jäin silti himmailemaan ostaakko vai eikö osta. Ja himmailimpa niin kauan, että poiccis väkisin halus ne mulle ostaa. Aww ja tui tui!


Äitienpäivä ja äitienpäivän mölkkyturnaus kaivarissa! Turnauksen jälkeen jatkettiin vielä kotikotiin katsomaan Suomi-Saksa -matsia. 


Kombucha, jota mölkkyilyn yhteydessä juotiin. Vaikkei mitään ihan ultimatelempparijuomaa olekaan, oli pakko ottaa kuva. Onhan noi pullot kuitenkin aika törkeen söpöt!


Asukuvat otettiin matkalla kotikotoa kotiin, jalassa ne uudet conssit. Aww ja tui tui uudestaan! Ja kotiinhan käveltiin koska...


Keltaisen Kostajan kumi puhkesi jälleen, vasta toisen kerran kuluneen viikon aikana. Tällä kertaa jouduin ite vaihtohommiin, mutta (odotuksista poiketen) meni ihan hyvin! 


Duunit alkoi maanantaina, jo senkin takia  Keltaisen Kostajan on ihan hyvä olla kunnossa. Aamuviiden herätyksiin menee taas aikaa tottua, mutta ajatus tilille kilahtavasta rahasta (jonka maksajana on joku muu kuin KELA) motivoi heräämään.*


Pakollinen Mooses-kuva. Tässä herra karvapylly viettää ansaittua lepohetkeä kuumeisen kisakatsomo-virittelyn jälkeen. 




*ignoorataan, että tänään on tiistai ja herätyksiä on ollut tasan kahtena päivänä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti