29.5.2016

M Ö K S Ä V I I K O N L O P P U








Sangen rentouttava möksäviikonloppu takana, näin itseäni ja omaa instagram-kuvatekstiäni lainaten. Sää oli astetta pilvisempi, mutta säästyttiin sateilta ja saatiin hommat tehtyä. Ja tulipa sitä herkkumorkkiksissa juostua yksi lenkkikin, mutta se oli hyvä lenkki se, taka-ajatuksista huolimatta. Ekaa kertaa pitkästä aikaa pystyi heittämään napit korville ja keskittyä vain siihen musiikkiin. Ja ihan vähän juoksemiseenkin. 

Viime vuosien aikana möksäily on jäänyt aika minimaaliseksi, mutta tän kevään aikana on kyllä otettu vahinko takaisin. Ja tekeehän se hyvää, ainakin pienissä erissä. Silti taidan olla ikuinen citymimmi, koska stadiin on ihana tulla takaisin ja koti nyt vaan on mulle maailman paras paikka. Ainoa asia, mikä tässä villissä city-elämässäni (buhahha) vähän tökkii, on se hektisyys. Vai mistä kertoo, että luon mökillä edelleen samaa kirjaa kuin viime mökkireissulla reilu kuukausi sitten? 

Niin, se hektisyys. Se nyt ei ole helpottamassa taas ihan hetkeen. Huomenna edessä olis lähes kymmenen tunnin duunipäivä, sähköpostiin kilahti muistutus unohtuneista rästitehtävistä (på svenska) ja eipä se ruotsin tenttikään mennyt läpi. Onneksi ens viikko pitää sisällään myös sellaisen määrän kivoja juttuja, että ne vähän kompensoi näitä velvollisuuksia. Kaikki Suomesta poistuneet frendit päätti tulla visiitille saman viikon aikana, joten treffejä kyllä riittää. 

Nyt kotiin, halipusimaan Mooses ruttuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti