31.10.2015

Mitäpä jos sä pelkäät turhaan


Fiuh, mikä viikko! Menoa ja meininkiä on riittänyt ja mukaan on mahtunut niin koulua uusine opintojaksoineen kuin sopivassa suhteessa bileitäkin. Yksi keikka, halloweenbileet, yksisarvinen, tiskivuoro, pelkotiloja, hajonneet kädet ja kohtalokas jekkushotti. Eikä edes lopu tähän, vaan olen just matkalla kaverin illanistujaisiin, joista pitäisi vielä poiketa duunin pikkujouluihin. Ja huomenna laivalle. 

Tänään oli taas pakko alkaa tehokkaaksi eli suomeksi siivota, tiskata, pestä pyykkiä ja hoitaa kouluhommat alta. Eilen saatiin historiallisella muutaman päivän varoitusajalla kaveriporukka kasaan, joten käytiin syömässä ja juomassa parit maailman parhaat mojitot. Viime yönä näin unta kolmivelhoturnajaisista, pakkohan se oli ansaitun aamukahvin kanssa kaivaa Liekehtivä pikari kaapin kätköistä. 

Tää syksy on muuten ollut hyvää aikaa, ensin tuli SMGlta uusi levy ja nyt vielä Gaselleilta myös. En valita. Vielä kun saisin nää pelkotilat ja (toivottavasti) turhan stressin järjestykseen tai vähintään saisin pääkoppani tajuamaan, että turha murehtia asiaa jolle ei just nyt voi tehdä mitään. Ja sitten kun se hetki tulee, että sille jotain voi tehdä, voittaisi ne pelkonsa ja oikeasti tekis jotain. 

Hauskaa Halloweenia kaikille, omani on jo juhlittu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti