26.3.2016

Oon matkoilla hani, mä vastasin niinku kaikki ei oiskaan paskasti





Oho, kuvia tulppaanikimpuista. Mähän alan kohta olla kuin parhainkin lifestyle-bloggaaja! Ei puutu enää kun ne eteeriset asukuvat, Vuittonin veskat ja meikkitutoriaalit. Just pääsin nimittäin sanomasta miten pitäis korjata rikki mennyt lemppari-kangaskassi ja ehkä opetella silmiin tekee edes alkeellisimmat rajaukset...

Eikä mutta, tulppaanikuvat on postauksensa ansainneet ihan jo ton kevätfiiliksen takia, minkä ne mukanaan toi. Ja vähän senkin takia, että ne asteli ovesta sisään samana päivänä kun makasin sängyssä hampaanpoiston jälkimainingeissa. Awws ja tui tui. 

Pääsiäislomaa on ruhtinalliset keskiviikosta keskiviikkoon, mutta sehän ei toki tarkoita etteikö hommaa olis. Nyt päätin kuitenkin suosiolla jättää kaikki velvollisuudet hetkeksi sivuun ja karkasin möksälle muutamaksi päiväksi. Jännityksellä odotan missä kunnossa tulppaanit on kotiin palatessani. 

Olis muuten aika pirusti kuvia julkaistavana varmaan parin kuukauden edestä. Harrastan tätä, että otan kauheat määrät kuvia, julkaisen muutaman kerralla ja panttaan loppuja seuraavat puoli vuotta. Kun ei viitsi kaikkia julkaista kerralla. Vois taas ottaa #throwbackthursdayt käyttöön, ehkä jopa muulloinkin kuin torstaisin. Niin turhaksi kuin menneessä elämisen koenkin, vielä turhempaa on jättää kuvia julkaisematta. Kiinnosti ketään tai ei, julkaisen ne silti. Vaikkakin sitten sen muutaman kuukauden (tai puoli vuotta) myöhässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti