4.3.2016

Πέμπτη






Niin sanotusti päivä kuvina. Tyypillisestä vapaapäivästä poiketen olin aika ahkerana, nimittäin kouluhommien suhteen. Pistettiin huomista tuntia varten office pystyyn, neljän muijan ja kahden MacBookin voimin. Pro ja Air vierekkäin oli kuin äiti ja lapsi. Muutaman tunnin, lounaan, lukemattomien kahvikupillisten ja yhden varatun kampaaja-ajan jälkeen meillä oli koossa aivan yyberpähee power point, joten saatoin hyvillä mielin suunnata kohti Ikean lettubuffaa. 

Buffan jälkeen tuli tarve tehdä jotain kuluttakseen ne letut, siis otettiin suunnaksi Falkullan kotieläintila. Puolen tunnin "äää mä haluun lehmänvuohenkananpupunankan" -huokailun jälkeen päädyttiin vielä ulkoiluttamaan navetan hajuisia itsejämme - ja tää askelmittarihullu sai lopulta päivän askeleensakin kipuamaan sinne viiteentoista tonniin. 

Koko viikko on ollut vähän... blääh. Menossa mukana on ollut tosi vahvasti jatkuva pieni päänsärky, flunssa iskee/flunssa ei iske -pallottelu ja krooninen ärsytys kaikkeen. Kun mukaan vielä heittää huonosti nukutut yöt, ahdistavat yöunet ja liikaa karkkia, on yhtälö aika onneton. Ihan tosi blääh. Onneksi kaikki on aina ohimenevää ja onneksi aina löytyy hyvää kävelyseuraa. Että ainakin jotain voi sitten sanoa elämässä saavuttaneensa. Keskimäärin 10 000 askelta päivässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti