19.6.2016

NEVER HAVE I EVER

Aika monet varmaan joskus pelannut juomapeliä Never have I ever eli vähemmän kansainvälisesti En ole koskaan? Ainakin omissa porukoissa tää on ollut aika vakiosettiä jo ihan vuosien takaa, mutta jostain syystä siinä pelatessa ei meinaa millään keksiä mitään räjäyttävää faktaa, jonka kaikki muut olis melko varmasti tehnyt. Ja koska usein samassa yhteydessä alkoholilla saattaa olla osuutta asiaan, menee ne jutut yleensä myös vähän riman ali.

Kuitenkin nyt, ihan muuten vaan, kokosin kymmenen asiaa, joita en ole tehnyt. Niitä sellaisia, joita luulisin aika monen muun tehneen. Saa ilmiantaa itsensä, onko tehnyt vai ei! 

En ole koskaan...






Ostanut talouspaperia
Ihan aikuisten oikeasti, en ole koskaan omaan kotiini ostanut talouspaperia. En ole ikinä omistanut talouspaperirullaa tai muutenkaan osannut kaivata talouspaperia. Kaikki, mitä keittiössä pitää pyyhkiä hoituu rätillä ja jos nyt paperin tarve tulee, vessapaperi on hoitanut homman vallan mainiosti!


Nähnyt kaikkia Harry Potter -leffoja
Alkupään leffat on kyllä nähty moneenkin otteeseen, mutta kaikki kaatui siihen kuudenteen. Legendaariseen kuudenteen, kuten edelleen kaverin kanssa sanotaan. Mentiin aikanaan leffaan sitä katsomaan ja tunnettuun tapaani nukahdin ehkä vartin jälkeen. Edellinen ilta oli venähtänyt vähän myöhään ja siinä kymmenen minuuttia ennen leffan loppua herättyäni iski huono olo. Se oli sitten äkkiä ulos salista ja end of story. Leffaa en ole tähän päivään mennessä nähnyt.

Kyysännyt ketään pyörällä
Hah, tätä joskus kuudennella luokalla yritin, eikä mennyt hyvin. Sen tapauksen jälkeen oon tämän(kin) jättänyt niille jotka osaa. 

Lukenut Tuntematonta sotilasta
...tai nähnyt siitä tehtyä leffaa. Ironista ton kirjan lukemattomuudessa on se, että olen kuitenkin pitänyt lukiossa esitelmän aiheesta. Oon ehkä aiemminkin maininnut, että olin aikanaan oikein mestari luistamaan hommista, mutta saamaan silti kaiken hyväksytysti läpi. Leffa on myös mennyt ohi, ilmeisesti on ollut itsenäisyyspäivinä jotain ihan muuta tekemistä.



Asunut muualla kuin Helsingissä
Jep, täällä vietetty 24 elinvuotta. Ja täältä en myöskään suostu minnekään lähtemään, korkeintaan ulkomaille. (Kuuluisat viimeiset sanat.)

Rikkonut puhelinta
Nyt siis tarkoitan tällaista rikkomista, mitä monet tuntuu harrastavan, että pudottaa sen luurin lattialle, vessanpönttöön, tuoppiin, sen sellaisiin. Ihmettelen tätä tosin aika paljon, koska en todellakaan ole mikään superhellä luureilleni. Ehkä on käynyt vaan hyvä tuuri. Kerran tosin pudotin vesilätäkköön, mutta en tiedä oliko se lopulta syyllinen puhelimen hajoamiseen vähän aikaa myöhemmin...

Asunut missään asunnossa kahta ja puolta vuotta
Jos lapsuudenkotia ei ota lukuun, niin lyhyin aika omassa kämpässä on ollut kuukausi, pisin kaksi vuotta ja kaksi kuukautta. Jos vielä marraskuussa asun tässä kämpässä, voin vetää rastin seinään kahden ja puolen vuoden merkkipaalun kunniaksi.




Luovuttanut verta
Tää on sellainen, mikä on monta kertaa pitänyt tehdä! En ole neula- tai verikammoinen, mutta silti ajatus on sen verran epämukava, että sitä ei vaan ole tullut tehtyä. Kuitenkin tiedän sen olevan ihan tosi tärkeää, mutta kuitenkin pieni teko itseltä, joten ärsyttää kun en vain saa aikaan. 

Pessyt ikkunoita
Jep, oikeasti. En koskaan. 

Myöhästynyt lennolta, laivasta tai pitkän matkan -junasta
Läheltä piti -tilanteita on ollut, mutta toistaiseksi jääneet vain siihen, läheltä pitiin. Vaikka yleensä missä tahansa muussa tilanteessa (poislukien työvuorot, -haastattelut ja hautajaiset) olen lähes aina myöhässä, lennoille, laivoille ja InterCiteihin olen aina ehtinyt. Toivotaan tätä jatkossakin, sen verran kirpeitä on noi lippujen hinnat. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti