21.4.2016

We're interrupted by the heat of the sun






MHAAAA! Oon niin happy, että huh huh! Just sain naputeltua loppuun oman rapsaosuuteni viimeisestäkin tän kevään isosta proggiksesta, nyt jäljellä enää viimeistely ryhmän kanssa ja presentaatiot! Hurraa! Nyt on myös taas se hetki, kun vannon että jatkossa sitten tartun hommiin ajoissa ja olen tunnollisempi ja ahkerampi jnejne. Tää kevät on kyllä ollut sellasta hullunmyllyä ihan kaikilta osin, että tää fiilis kun alkaa viimesetkin stressitekijät olla taputeltu, on aika helpottava. 

Kuvat on eiliseltä ja kuten näkyy, oli säätilat aika vaihtelevat. Aamupäivästä satoi vielä lunta, puolen tunnin päästä siitä kouluun lähtiessäni paistoi jo aurinko. En ehtinyt polkea kahtasataa metriä pidemmälle, kun alkoi jo kaatosade. Se koulupäivä jäi aika lyhyeen, olin kastunut läpimäräksi jo ennen Pasilaa. U-käännös himaan, kuivat vaatteet päälle ja uppoutuminen Wordin uumeniin. Illalla lähdettiin pyörillä kauppaan ja pilkahtelevan auringon kunniaksi päätettiin kuitenkin vetää muutaman mutkan kautta. Koko päivän sisällä istumisen jälkeen teki aika höpöä. 

Tää aamu on mennyt vähän pidempään nukkuessa ja sen viimeisen rapsan parissa. Ulkona näyttää olevan ihan superaurinkoista ja Spotifysta soi viime kesän playlist. Olo on hyvä, ihan tosi hyvä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti