3.4.2016

five from the weekend






Tän päivän (ja vähän eilisillankin) pieniä suuria ilonaiheita on olleet...

... puhtaat lakanat ja vieläpä sellaiset ihan uudet ja ihan käyttämättömät. Ei vaan voi mitään, kun maailman paras fiilis on mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. Wää.

... männävuosien lempikarkit, jotka bongasin karkkihyllyltä. Nää on ollu vakiokalustoa irttaripussissa, mutta ei se pahaa tee saada näitä myös valmiiksi paketoituna.

... kevätsiivous, jota aloitellessa piti surukseen todeta niiden paljon hehkuttamieni kukkapuskien olevan jo taivaan porteilla. Onneksi ne palveli mitä mainioimmin sen aikaa kun kestivät ja nyt on taas aika jatkaa niinsanotusti etiäpäin.

... jääkaapissa jo jonkin aikaa majaillut jugurttipurkki, jonka päiväys on vasta 7.4. Kummasti sieltä jääkaapista löytyy aina niitä juttuja, jotka ei tunnu menevän pilalle vaikka miten kauan siellä olis, mutta auta armias, kun ostat sinne yhden kurkun niin voit olla varma, että seuraavana päivänä se on jo mätä.

... kaveri pyys kylään ja lupasi tehdä ruokaa. Ja varoitti vielä etukäteen, että saattaa olla aika juustoista, toivottavasti ei haittaa. No öö juu, ei haittaa. Syötiin, pelattiin jotain peliä missä piti huutaa cowabunga tai jotain, tanssittiin ympäri kämppää ja kuunneltiin läpi koko Antti Tuiskun tuotanto. Varsin hyvä ilta siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti