11.4.2016

#selfie


Tänään oli niin sanotusti hyvä naamapäivä. Omaan päähäni vakiintunut ilmaisu tarkoittaa pähkinänkuoressa aamuja, jolloin peiliin katsoessa tykkää näkemästään. Vielä viisi vuotta sitten näitä päiviä oli ehkä pari kertaa kuukaudessa - jos hyvä tuuri kävi. Nykyään niitä on (luojan kiitos) jo aika paljon useammin, liekö johtunee lisääntyneistä ikävuosista. Tavaksi on kuitenkin jäänyt, että hyvän naamapäivän osuessa kohdalle, otetaan myös selfie.

Aika harva näistä hyvä naamapäivä -selfieistä kuitenkaan pääsee julkaistavaksi. Ihan jo senkin takia, että en halua olla ihminen jolla on koko instafeedi ja blogi täynnä kuvia omasta naamasta. Koska onhan se parempi olla kaikki somekanavat täynnä kuvia -kröhm- kissasta... Selfie-perinne on kuitenkin ihan toimiva, koska mikäs sen mukavampaa kuin saada itsestään kivoja kuvia ja ompahan jotain mikä muistuttaa hyvien naamapäivien olemassaolosta niinäkin päivinä, kun peilikuva on sarjaa lokinkakkaa kertaalleen syödyllä lihapiirakalla. Niin ja, ihan rehellisyyden nimissä, kyllähän ne laikit kivasti myös itsetuntoa kutkuttelee.

Mutta niin, tämän päiväiseen hyvään naamapäivään palatakseni ja siihen, miksi nyt koin hyväksi tulla postaamaan kaikki nämä meitsiet! Kävi siis niin, että aamulla ennen kouluun lähtöä, totesin näyttäväni omaan silmään sen verran kivalta, että #selfie olisi poikaa. Lopputulos oli 35 omakuvaa ja ovesta poistumisen viivästyminen vartilla. Sen koommin en ehtinyt selfieiden pariin palata, kunnes muutamaa tuntia myöhemmin palasin kotiin. Koska olin jo aamulla päättänyt julkaista tänään selfien, oli jäljellä enää sen oikean valitseminen. Eikä kuulkaas ollut ihan helppo homma. Siinä kuvia selaillessa menin jonkun tietyn pisteen yli - sen pisteen, jonka jälkeen alkaa joka kuvassa nähdä vikoja. Nää tilanteet on suht harvassa, koska yleensä julkaisen kaikki kuvat lähes reaaliajassa, sen kummempia miettimättä. Tää olikin taas note to self, että näin tosiaan kannattaa tehdä jatkossakin.

Ai mikä oli lopputulos? No sehän oli yksi julkaistu selfie, sama kuin tämän postauksen toiseksi alin. Ja vaikka hilkulla oli, etten julkaissut yhtäkään kuvaa, päätin sitten pistää niitä tännekin. Kokonaiset kuusi kappaletta ja ihan piruuttani. Tällä hetkellä itse en näe niissä taas mitään vikaa, mutta mielihän voi muuttua. Ja loppupeleissä, mitä niillä vioilla on edes niin väliä? Tältä mä nyt vaan näytän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti