19.4.2016

Crossing the line



Kevät ottanut vähän takapakkia, ainakin sen verran että on tuo taivas näyttänyt taas astetta synkemmältä viime päivinä. Tällä hetkellä elän vaihetta, jossa jouluna tienatut rahat on muisto vain ja kesäduunit ei ala vielä ainakaan muutamaan viikkoon. Yritän siis säästää kaikessa missä voi ja ärsyttääkin ihan suunnattomasti toi keli, kun nyt jos koskaan toivois niitä fillarikelejä. Oon kuitenkin vähän liian mukavuudenhaluinen pyöräilemään kouluun kymmentä kilsaa kaatosateessa, joten tänään oli pakko ottaa alle A-juna Leppävaaraan (pysähdymme kaikilla asemilla). Puolentoista tunnin päästä lähdin kotiin yks tehtävätaakka hartioilla vähemmän, vain huomatakseni että jaa, nyt se aurinko sitten näyttäytyy. Tyypillistä.

Puoliksi paistava aurinko innosti sen verran, että päätin lyödä kaksi yhdellä iskulla ja kävellä Helsingin puolelle. Tulipahan vähän otettua happea ja samalla säästin ainakin euron bussilipun hinnassa. Jos käyttäisin tekstin seassa hymiöitä niin tähän tulisi silmänisku sellainen. Ja tulipahan myös samalla fiilisteltyä kevättä ja sitä vihreää, mitä pikkuhiljaa alkaa puskea esiin. 

Illemmalla käytiin vielä pyöräilemässä, tosin hyytävä vastatuuli vähän vei fiilistä. Onneksi jossain takaraivossa kuitenkin tietää, että koko ajan mennään kesää kohti, ehkä hitaasti mutta kuitenkin. Seuraavan parin päivän aikana olis vielä edessä vikojen isompien koulujuttujen paketoiminen, sen jälkeen jää enää pienempiä hommia (toukokuussa häämöttävistä uusintatenteistä ei sitten puhutakaan...) ja siinä se sitten olis, eka kouluvuosi. Hullua. 

Tää kirjoittaminen tuntuu taas kangertelevan pahimman kerran, mutta tulossa on ainakin vähän asujuttuja ja vähän kirjajuttuja ja vähän ehkä kesähaaveilujuttujakin. Stay tuned. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti