8.7.2015

Ruisrock? En kommentoi.


Maanantaista Facebook-päivitystäni lainaten:

Pari mustelmaa? En kommentoi. Polvet paskana? En kommentoi. Taisteluarpia? En kommentoi. Vihainen lammaslauma? En kommentoi. Pari hömpsyä? En kommentoi. HJA? En kommentoi. Primadonna? En kommentoi. Verta, pornoa ja propagandaa? En kommentoi. Suuri pludaus? En kommentoi. Ämpäri? En kommentoi. Voitolla yöhön? En kommentoi. Lähettiin pämppää? En kommentoi. Madafakin darra? En kommentoi. Vesisota? En kommentoi. Paras seura? En kommentoi. Hesan naiset? En kommentoi. Ruisrock 2015? En todellakaan kommentoi. <3

Ei vaan oikeasti, kiitos. Kiitos ruissille, kiitos seuralle, kiitos lämpötilalle. Niin täynnä naurua ja rakkautta koko viikonloppu, ettei sitä oikein tähän voi tiivistää. Ei mitenkään järkevästi. 

Parhain kokemus, melkein voisin sanoa yksi elämäni parhaista sellaisista, oli Ellien keikan aikana. Parikymmentätuhatta ihmistä, ihana Ellie lavalla, meikämantu jonkun olkapäillä ja alkaa soimaan My Blood. Jos joskus on tuntenut olevansa elossa, niin silloin. 

Jos joku tätä ruississa vielä ei ole tehnyt, käsky; tanssikaa meressä. Siellä rantalavalla, siinä rannassa. Kahlatkaa, fiilistelkää. Itsehän tosin kaaduin sinne mereen, kamoineni kaikkineni, mutta muuten meni ihan hyvin, noin niinku omasta mielestä. 

Ei tässä sanat riitä, ei mitenkään. <3

Tiedätsä ne espoolaiset
Uranaiset, jumalaiset
Tiedätsä ne vantaan naiset
Hunajaiset, valokuvamaiset
Kuulemma ruoho on vihreempää
Aidan toisella puolella
Mut ne on ne hesan naiset
Joita mä rakastan huolella.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti