14.7.2015

Kerava, Kervo


Miltä näyttää asukuvat, joita ottanutta kuvaajaa ei vois vähempää kiinnostaa ottaa asukuvia? Jep, juuri tältä. Mutta rakas Kuvaaja, minä lähdin vuoksesi Keravalle, sinä otat asukuvat. Piste.

Tässä yhteydessä noi asukuvat taitaa olla vaan iso läppä, siis ihan asunkin puolesta. Musta mekko, kuinka mielikuvituksellista. Ja vaikka tosta (Peakin) jättikassista niin vois päätellä, niin en ole muuttamassa Keravalle. Tulin suoraan treeneistä. Musta mekko nyt vaan on maailman paras vaatekappale, eli jos yksi vaate pitäis autiolle saarelle ottaa mukaan, se olisi musta mekko. Ei ehkä juuri tuo, mutta kuitenkin. Ajatteleeko kukaan muu muuten myös niin, että jos käyttää vaikka jotain yhtä vaatetta tosi paljon, niin muille vaatteille tulee paha mieli? Tai että alkaa mielessään surra muiden vaatteiden puolesta, joita käyttää harvemmin? Itelleni aika tuttu fiilis, ei kuulemma ole normaalia. 

Mutta siihen Keravaan palatakseni, oli sinne menemiselle ihan syykin. Anteeksi kaikkien keravalaisten puolesta, mutta rakastan heittää kerava-läppää. Ja sitähän heitin, ihan ahkerasti. Eikä nyt yhtään huonompi reissu ollut, kun seura oli hyvää ja seura oli myös ostanut matkaevääksi kirsikoita. Niitä kiviä suusta syljeskellessä karaistuu, jos jossain. Matkaseura lupasi etukäteen, että jos oon kiltisti niin saan autokyydin pois. Taisin olla kiltisti, vaikka paluumatkalla aloin tosin laulaa jo ennen motaria. 

Kiitos kerava, kivaa oli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti