19.7.2015

Rannalle, sieltä suoraan baanalle


Että arvatkaa vaan soiko toi otsikon renkutus mulla nonstoppina päässä koko eilisen. Siitäkin huolimatta, että baanalle päädyttiin vahingossa. 

Jos haluaa ottaa itsestään kuvia timer cameralla ilman pelkoa oudoksuvista katseista, kannattaa mennä Mustikkamaan uimarannalle ennen aamukymmentä. Ranta on tyhjä eikä ristin sielua näy, paitsi siinä vaiheessa kun pääset vauhtiin ja mietit ottaisko supercoolin hyppykuvan. Just sillä hetkellä nimittäin rantavahti marssii paikalle alottamaan työvuoronsa. Ja sivulauseessa mainiten oli muutes aika söpö. 

Luovuin hyppimisestä ja aloin lekottelemaan, kunnes kaveri perheineen tuli seuraks. Mä rakensin hiekkalinnoja, pennut rikkoi ne. Lupasin niille jonain päivänä kostavani. Lämpötilakin tais kohota yli kahen kympin ja hetken tuntu kesältä. Niin, hetken. Kunnes tuli pilviverho ja navakka luoteistuuli, joka puri luihin ja ytimiin asti. Siinä sit hytistiin. Kummityttö käärittiin pyyhkeeseen, mä käytin kummityttöä lämpöpatterina. Syötiin hedelmiä ja keksejä. Ei huono. 

Joo, ja se baana-osuus. 


Illan piti olla ihan tosi rauhallinen, kaverin kanssa juoruilua ja pari kuppia teetä. No eikös sitten tule viesti, että oon voittanut vaparit illan lauantaidiskoon (ja kangaskassit, haha), joten sen suuremmin miettimättä nostettiin kytkintä mun luokse, ruissin jämäsiidereiden ääreen ja myöhemmin tavastialle. Yhessä vaiheessa kun haettiin juotavaa, tilasin bissen ja kaveri sen kummempia miettimättä (tai kuuntelematta) tilas samanlaisen. Vasta kun kysyin hämmentyneenä "juotsä kaljaa?", toinen tokas et ei helkkari. Sain sitten kaks bisseä, ei huono sekään. Ja aika hyvin melkein pilkkuun saakka bailattiin, kotimatka oli vähän kiemurainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti