10.7.2015

Not all those who wander are lost

Kuinka sisustaa 21 neliötä lehtikuvien näköiseksi? Omasta puolestani voin kertoa, että ei harmainta hajua. Tähän mennessä sisustuksen kulmakivinä on toimineet tunnesyistä mukana kulkeneet tavarat ja kulkee jatkossakin. Rakastan kaikkea vanhaa, kaikkea millä on tarina.

Kuitenkin välillä on kiva leikkiä ajatuksella miten sitä sisustaisi, jos olisi enemmän tilaa. Jos olisi sellainen aikuisten koti, jossa olisi huoneita, oikea keittiö ja tilaa. 

Polyvore, teit sen taas. Sait koukkuun, melkein yhtä pahaan kuin vuosi sitten kun sovelluksen latasin. Silloin kollaasit koostuivat vaatteista, nyt oli sisustusjuttujen vuoro. Sisustushaaveilua kotiin, jossa olisi huoneita. Tai kaksi huonetta ja ihan oikea keittiö. Here we go.


Keittiö. Voihan flamingot, kuinka pistittekään silmääni! Yksi tällä hetkellä kämppääni koristavista perintöhuonekaluista on valkoiseksi maalattu puutuoli vuodelta nakki ja haaveena olisi löytää samankaltaisia kolme lisää. Siis sitten joskus kun olisi se oikea keittiö (ja ruokapöytä). Kollaasin tuolit ei ole samanlaisia kuin omani, mutta ovatpahan valkoisia ja puisia. Jos joskus uusia astioita hankkisin, ne olisivat kukkakuvioisia, mielellään suoraan mummolasta. Ruokapöydällä ei oikeastaan ole niin väliä, en kuitenkaan osaa syödä pöydän ääressä.


Olohuone. En ole koskaan omistanut sohvaa. Enkä oikeastaan olohuonettakaan. Periaatesyistä vastustan valkoista sohvaa, harmaa on vain niin paljon kivempi. (Toisaalta valkoisen kissan kanssa kokovalkoinen sisustus saattaisi olla hyvä ratkaisu...) Kasvit omissa käsissäni kuolee nopeammin kuin ehdin sanoa Jukkapalmu, mutta haaveillahan aina saa.  Kukalliset sohvatyynyt olisi se suurin haave, mutta ei ole hullummat nuokaan. Tosta taulusta innostuin ihan tosissani, heräsi ajatus askarrellapaskarrella itse samanlainen. 


Makuuhuone. Tähänastisen elämäni aikana makuuhuone on ollut samalla myös olohuone. Tällä hetkellä tämä ainoa huone on siis samaan aikaan makuuhuone, olohuone ja keittiö. Harmi, että toi sänky maksaa tosielämässä muutaman tonnin, koska on aikas kiva. Kasvi taas tässäkin on jo ajatustasolla tuhoon tuomittu idea, mutta menkööt. Huvittavaa, kun noita tauluja tungen kaikkialle, kun todellisuudessa en ole varmaan yhtäkään taulua koskaan saanut seinälle asti. 

Rakas lottokone, seuraavalla kerralla pliis sylje ulos ne mun valitsemat seitsemän palloa, jooko jooko jooko? Vähän meinaan innostuin jo aikuisen ihmisen asunnosta, kahdesta huoneesta ja keittiöstä. Ja ihan vähän näistä huonekaluistakin, joiden todellinen kokonaisarvohan on jossain parinkymmenen tonnin tienoilla. Hups. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti