24.7.2015

Leave this mess behind






L O M A

Se alkoi tänään. Ja kestää muutes seuraavat kymmenen päivää. Koska omalla kohdalla loma on lievästi sanottuna harvinaista herkkua, aion kyllä nauttia näistä kymmenestä päivästä aika täysillä. 

Okei rehellisyyden nimissä ensimmäiset seitsemän päivää nautin täysillä, loput kolme poden todennäköisesti helvetillistä krapulaa, mutta yritän nauttia niistäkin. Huomisaamu pitää sisällään pakkailua, siivoamista, pyykinpesua, hysteriaa. Mitä, minäkö muka jätän hommat viime tippaan?

Lomalla aion ainakin seuraavaa:

- maata altaalla
- saada superhyvän rusketuksen (ja yrittää olla polttamatta nahkaani)
- lukea kaikki Cosmot joita en ole ehtinyt viimeiseen viiteen kuukauteen lukemaan (paitsi sen jonka päälle Mooses eilen oksensi)
- aloittaa joka aamun tequilashotilla (kuulemma tuhoaa vatsatautia aiheuttavat bakteerit)
- nukkua hyvin
- käydä safarilla ja nähdä villieläimiä (vaikka kuulemma siellä juodaan vaan kaljaa)
- nähdä auringonnousun rannalla
- ottaa paljon valokuvia
- hankkia selfie-kepin
- lähettää postikortteja (ikuinen ongelma, en ikinä saa aikaiseksi)
- triplata pisamien määrän
- unohtaa kaikki murheet
- tanssia paljon
- yrittää olla ottamatta kovin montaa lisäkiloa
- nauttia hyvästä seurasta
- nauraa paljon

Loma-mood on tänään näkynyt keskittymisvaikeuksina, lomapullailuna ja duunissa pöydän alta löytyneiden päheiden arskojen sovittelulla. Ja vähän myös överivärikkäinä kehyksinä instakuvissa. Nautin rakkaan kanssa vikasta lenkistä kahteen viikkoon, vuodatin taas kaoottisen mieleni sisällön sen viattoman niskaan ja näin valoa tunnelin päässä. Ja kuuntelin taas ihan tosi paljon Hätä-Miikkaa. Voihan rakkaus.

Katotaan millainen on hotlan WiFi-tilanne Bulgarian päässä (tai katsotaan onko meillä edes hotellia), postailen fiilinkejä matkalta, mikäli vain mahdollista. Tuitui <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti